back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026

Προμήθειες από το Ε.Ε.Α. στο Δήμο Μάνδρας για τους πυρόπληκτους

Υλοποιείται η δέσμευση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο, παρέδωσε στο Δήμο Μάνδρας περισσότερες από 3.000 μεγάλες φιάλες νερού.

- Advertisement -

Στην αποστολή του Ε.Ε.Α. συμμετείχαν επίσης το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας του Επιμελητηρίου «Αρωγός» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και το μέλος του ΔΣ κ. Κώστας Ρεκλείτης, ο οποίος κινητοποιήθηκε ιδιαίτερα για την συγκέντρωση και μεταφορά των προμηθειών.

Την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. ευχαρίστησαν οι υπεύθυνοι του Δήμου Μάνδρας και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Στάθης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, ο Αντιδήμαρχος Βιλλίων κ. Δημήτρης Δουδέσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας κ. Αριστοτέλης Μπότσης.

- Advertisement -

Σε συζήτηση που είχε ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος με τους υπεύθυνους του Δήμου Μάνδρας, υπογράμμισε την απόφαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για παροχή κάθε δυνατής ενίσχυσης σε επιχειρήσεις και κατοίκους των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Παράλληλα συζητήθηκε το πρόβλημα που παρατηρήθηκε την περίοδο των πυρκαγιών, με τις συναρμοδιότητες φορέων, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις λειτούργησε ανασταλτικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας, καθώς και η άμεση ανάγκη κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων, προκειμένου να προστατευθεί η περιοχή από ενδεχόμενες πλημμύρες τη χειμερινή περίοδο.

Το Ε.Ε.Α., εκτός από την στήριξη στις επιχειρήσεις της Αττικής θα ενισχύσει και τους πυρόπληκτους της Εύβοιας καθώς θα παραδοθούν σήμερα Τετάρτη 25/8, προμήθειες και είδη πρώτης ανάγκης στη Χαλκίδα που συγκεντρώθηκαν και από το Επιμελητήριο και από την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α.

Την Πέμπτη 26/8, στις 10:00, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του και Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου θα επισκεφθεί τον Δήμο Αχαρνών, έναν ακόμα πυρόπληκτο Δήμο.

Το Ε.Ε.Α. έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ενισχύσει τις πυρόπληκτες επιχειρήσεις της Αττικής με το ποσό των 100.000 ευρώ και στην συνάντηση που θα γίνει στις Αχαρνές, στην οποία θα παραβρεθούν o Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και βουλευτές, θα συζητηθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων της περιοχής προκειμένου να καταρτιστεί σχεδιασμός και για περαιτέρω δράσεις του Επιμελητηρίου.

Στόχος, να στηριχθούν οι πυρόπληκτοι και να επανέλθει η κανονικότητα το συντομότερο δυνατό στις περιοχές που επλήγησαν από τις φλόγες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ΜΙΝΕΤΤΑ επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων που πέτυχαν στις Πανελλαδικές

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με επίκεντρο τους ανθρώπους της υλοποίησε η ασφαλιστική

Με χρηματοδότηση της Πειραιώς ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα στη Δ. Αττική

Ως Ανάδοχος Αποκατάστασης η τράπεζα έδρασε άμεσα και προχωρά ήδη σε υλοποίηση των έργων, λίγες εβδομάδες μετά την πυρκαγιά στην περιοχή

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας

Η ΦΙΛΗΣGlass συμμετέχει στη δράση «Η Τσάντα του Μαθητή» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η εταιρεία συνέβαλε σε μια προσπάθεια με ιδιαίτερη κοινωνική αξία, στηρίζοντας την εκπαίδευση και τις ανάγκες των παιδιών που έχουν ανάγκη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία

Digital Omnibus: Τέσσερις αλλαγές ζητά η Insurance Europe για AI και δεδομένα

Προκειμένου το κανονιστικό πλαίσιο να αντιμετωπίζει τα δύο ζητήματα ως πλευρές του ίδιου ψηφιακού μετασχηματισμού

Αναλογιστική λειτουργία: Ο κρίσιμος μηχανισμός πίσω από τη λειτουργία μιας ασφαλιστικής, σε ένα σεμινάριο

Από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΙΕΕΕ), με εισηγητές τη Μαριάννα Ανυφαντή και τον Αναστάσιο Νάκη

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική, NN, Generali, Groupama: Οι στόχοι για το 2027 και οι ανοιχτές διαφωνίες της αγοράς

Μεγάλο εμπόδιο η αρρύθμιστη αγορά της ιδιωτικής υγείας

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία