back to top
22.1 C
Athens
Πέμπτη 14 Μαΐου 2026

Προμήθειες από το Ε.Ε.Α. στο Δήμο Μάνδρας για τους πυρόπληκτους

Υλοποιείται η δέσμευση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο, παρέδωσε στο Δήμο Μάνδρας περισσότερες από 3.000 μεγάλες φιάλες νερού.

- Advertisement -

Στην αποστολή του Ε.Ε.Α. συμμετείχαν επίσης το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας του Επιμελητηρίου «Αρωγός» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και το μέλος του ΔΣ κ. Κώστας Ρεκλείτης, ο οποίος κινητοποιήθηκε ιδιαίτερα για την συγκέντρωση και μεταφορά των προμηθειών.

Την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. ευχαρίστησαν οι υπεύθυνοι του Δήμου Μάνδρας και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Στάθης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, ο Αντιδήμαρχος Βιλλίων κ. Δημήτρης Δουδέσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας κ. Αριστοτέλης Μπότσης.

- Advertisement -

Σε συζήτηση που είχε ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος με τους υπεύθυνους του Δήμου Μάνδρας, υπογράμμισε την απόφαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για παροχή κάθε δυνατής ενίσχυσης σε επιχειρήσεις και κατοίκους των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Παράλληλα συζητήθηκε το πρόβλημα που παρατηρήθηκε την περίοδο των πυρκαγιών, με τις συναρμοδιότητες φορέων, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις λειτούργησε ανασταλτικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας, καθώς και η άμεση ανάγκη κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων, προκειμένου να προστατευθεί η περιοχή από ενδεχόμενες πλημμύρες τη χειμερινή περίοδο.

Το Ε.Ε.Α., εκτός από την στήριξη στις επιχειρήσεις της Αττικής θα ενισχύσει και τους πυρόπληκτους της Εύβοιας καθώς θα παραδοθούν σήμερα Τετάρτη 25/8, προμήθειες και είδη πρώτης ανάγκης στη Χαλκίδα που συγκεντρώθηκαν και από το Επιμελητήριο και από την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α.

Την Πέμπτη 26/8, στις 10:00, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του και Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου θα επισκεφθεί τον Δήμο Αχαρνών, έναν ακόμα πυρόπληκτο Δήμο.

Το Ε.Ε.Α. έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ενισχύσει τις πυρόπληκτες επιχειρήσεις της Αττικής με το ποσό των 100.000 ευρώ και στην συνάντηση που θα γίνει στις Αχαρνές, στην οποία θα παραβρεθούν o Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και βουλευτές, θα συζητηθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων της περιοχής προκειμένου να καταρτιστεί σχεδιασμός και για περαιτέρω δράσεις του Επιμελητηρίου.

Στόχος, να στηριχθούν οι πυρόπληκτοι και να επανέλθει η κανονικότητα το συντομότερο δυνατό στις περιοχές που επλήγησαν από τις φλόγες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Η Εθνική Ασφαλιστική για 10η χρονιά στο πλευρό του No Finish Line Athens

Περισσότερες από 2.200 συμμετοχές εργαζομένων και 24.661 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

14η Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΝΟΡΜΟΥ: Μια πράξη ζωής με πραγματικό αντίκτυπο

Ο Συνεταιρισμός συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική υπευθυνότητα και ενισχύουν το θετικό του αποτύπωμα

Η Carglass® κατέγραψε «χιλιόμετρα προσφοράς» στο No Finish Line Athens 2026

Στο πλαίσιο της εταιρικής φιλοσοφίας «Giving Back», για υλοποίηση δράσεων με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

O «οδικός χάρτης» των εξαγωγών σε ένα εκρηκτικό γεωπολιτικό περιβάλλον

Τα Greek Exports Forum and Awards διοργάνωσαν, για 14η συνεχή χρονιά, η ΕΝΔΥ ΟΕΥ του ΥΠΕΞ σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

Συνάντηση ΠΑΝΟΡΜΟΥ με τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου

Το ΔΣ του Συνεταιρισμού σε πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Έρευνα του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» για την απόσπαση της προσοχής κατά την οδήγηση

Δείτε την έρευνα που παρουσιάστηκε στο επετειακό συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου, καθώς και το σχετικό βίντεο

ΕΑΕΕ: Ενημέρωση σχετικά με τις ρυθμίσεις για την οδική βοήθεια

Εγκύκλιος Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με τον ν. 5290/2026 (ΦΕΚ Α΄ 47) «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση μεταφορών…»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την πορεία, την εμπιστοσύνη και την εξέλιξη 70 χρόνων γιόρτασε η Απόλλων

Η επετειακή εκδήλωση της 5ης Μαΐου συγκέντρωσε 350+ συμμετέχοντες, στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, εκπροσώπους του κλάδου και του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, πελάτες και συνεργάτες

O «οδικός χάρτης» των εξαγωγών σε ένα εκρηκτικό γεωπολιτικό περιβάλλον

Τα Greek Exports Forum and Awards διοργάνωσαν, για 14η συνεχή χρονιά, η ΕΝΔΥ ΟΕΥ του ΥΠΕΞ σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

Συνάντηση ΠΑΝΟΡΜΟΥ με τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου

Το ΔΣ του Συνεταιρισμού σε πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

10 χρόνια Health Innovation Conference: Αβέβαιη η πρόσβαση των Ελλήνων στην καινοτομία

Το επετειακό #hico26 στις 19 Μαΐου περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου ομιλίες, τοποθετήσεις και πάνελ συζήτησης – Δείτε τη θεματολογία και δηλώστε συμμετοχή

Έρευνα του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» για την απόσπαση της προσοχής κατά την οδήγηση

Δείτε την έρευνα που παρουσιάστηκε στο επετειακό συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου, καθώς και το σχετικό βίντεο