back to top
26 C
Athens
Κυριακή 12 Ιουλίου 2026

Προμήθειες από το Ε.Ε.Α. στο Δήμο Μάνδρας για τους πυρόπληκτους

Υλοποιείται η δέσμευση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο, παρέδωσε στο Δήμο Μάνδρας περισσότερες από 3.000 μεγάλες φιάλες νερού.

- Advertisement -

Στην αποστολή του Ε.Ε.Α. συμμετείχαν επίσης το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας του Επιμελητηρίου «Αρωγός» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και το μέλος του ΔΣ κ. Κώστας Ρεκλείτης, ο οποίος κινητοποιήθηκε ιδιαίτερα για την συγκέντρωση και μεταφορά των προμηθειών.

Την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. ευχαρίστησαν οι υπεύθυνοι του Δήμου Μάνδρας και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Στάθης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, ο Αντιδήμαρχος Βιλλίων κ. Δημήτρης Δουδέσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας κ. Αριστοτέλης Μπότσης.

- Advertisement -

Σε συζήτηση που είχε ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος με τους υπεύθυνους του Δήμου Μάνδρας, υπογράμμισε την απόφαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για παροχή κάθε δυνατής ενίσχυσης σε επιχειρήσεις και κατοίκους των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Παράλληλα συζητήθηκε το πρόβλημα που παρατηρήθηκε την περίοδο των πυρκαγιών, με τις συναρμοδιότητες φορέων, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις λειτούργησε ανασταλτικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας, καθώς και η άμεση ανάγκη κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων, προκειμένου να προστατευθεί η περιοχή από ενδεχόμενες πλημμύρες τη χειμερινή περίοδο.

Το Ε.Ε.Α., εκτός από την στήριξη στις επιχειρήσεις της Αττικής θα ενισχύσει και τους πυρόπληκτους της Εύβοιας καθώς θα παραδοθούν σήμερα Τετάρτη 25/8, προμήθειες και είδη πρώτης ανάγκης στη Χαλκίδα που συγκεντρώθηκαν και από το Επιμελητήριο και από την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α.

Την Πέμπτη 26/8, στις 10:00, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του και Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου θα επισκεφθεί τον Δήμο Αχαρνών, έναν ακόμα πυρόπληκτο Δήμο.

Το Ε.Ε.Α. έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ενισχύσει τις πυρόπληκτες επιχειρήσεις της Αττικής με το ποσό των 100.000 ευρώ και στην συνάντηση που θα γίνει στις Αχαρνές, στην οποία θα παραβρεθούν o Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και βουλευτές, θα συζητηθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων της περιοχής προκειμένου να καταρτιστεί σχεδιασμός και για περαιτέρω δράσεις του Επιμελητηρίου.

Στόχος, να στηριχθούν οι πυρόπληκτοι και να επανέλθει η κανονικότητα το συντομότερο δυνατό στις περιοχές που επλήγησαν από τις φλόγες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά μέσα από την 6η Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Στ. Μαλαχιάς: «Δίνουμε στους νέους την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την πραγματική οικονομία και να αποκτήσουν τα εφόδια για να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες εξέλιξης»

Το Σάββατο 4 Ιουλίου η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΕΑ

Από τις 09:00 έως τις 14:00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, με δωρεάν χώρο στάθμευσης

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει με ακόμη υψηλότερες επιδόσεις την πιστοποίηση ETHOS Platinum

Οι αρχές ESG ενσωματώνονται απόλυτα στη λήψη αποφάσεων και στη δημιουργία διαχρονικής αξίας για τους ασφαλισμένους, τους (συν)εργαζομένους και την κοινωνία

Η MEGA BROKERS συνέβαλε στον καθαρισμό του λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

40 Χρόνια ΕΣΑΠΕ: Στις 16 Ιουλίου η κεντρική επετειακή εκδήλωση

Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Αύξηση 22,5% στην παραγωγή ασφαλίστρων ζωής και υγείας το πρώτο τρίμηνο

Σημαντική άνοδος στα προϊόντα ζωής συνδεδεμένα με επενδύσεις

Επικουρικό Κεφάλαιο: Νέα Διαχειριστική Επιτροπή και ενεργή παρουσία στη 60ή Γενική Συνέλευση του Council of Bureaux

Βασική προτεραιότητα, η διατήρηση της θετικής πορείας, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και η περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμικού του ρόλου

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

40 Χρόνια ΕΣΑΠΕ: Στις 16 Ιουλίου η κεντρική επετειακή εκδήλωση

Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Ο καθαρισμός οικοπέδων ασπίδα απέναντι στις πυρκαγιές

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική υπενθυμίζει ότι η πρόληψη αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος

Οι πρώτοι μεσίτες ασφαλίσεων στον κόσμο για το 2025

Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του οίκου αξιολόγησης AM Best

Αύξηση 22,5% στην παραγωγή ασφαλίστρων ζωής και υγείας το πρώτο τρίμηνο

Σημαντική άνοδος στα προϊόντα ζωής συνδεδεμένα με επενδύσεις