back to top
28.3 C
Athens
Τετάρτη 27 Μαΐου 2026

Προμήθειες από το Ε.Ε.Α. στο Δήμο Μάνδρας για τους πυρόπληκτους

Υλοποιείται η δέσμευση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο, παρέδωσε στο Δήμο Μάνδρας περισσότερες από 3.000 μεγάλες φιάλες νερού.

- Advertisement -

Στην αποστολή του Ε.Ε.Α. συμμετείχαν επίσης το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας του Επιμελητηρίου «Αρωγός» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και το μέλος του ΔΣ κ. Κώστας Ρεκλείτης, ο οποίος κινητοποιήθηκε ιδιαίτερα για την συγκέντρωση και μεταφορά των προμηθειών.

Την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. ευχαρίστησαν οι υπεύθυνοι του Δήμου Μάνδρας και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Στάθης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, ο Αντιδήμαρχος Βιλλίων κ. Δημήτρης Δουδέσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας κ. Αριστοτέλης Μπότσης.

- Advertisement -

Σε συζήτηση που είχε ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος με τους υπεύθυνους του Δήμου Μάνδρας, υπογράμμισε την απόφαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για παροχή κάθε δυνατής ενίσχυσης σε επιχειρήσεις και κατοίκους των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Παράλληλα συζητήθηκε το πρόβλημα που παρατηρήθηκε την περίοδο των πυρκαγιών, με τις συναρμοδιότητες φορέων, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις λειτούργησε ανασταλτικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας, καθώς και η άμεση ανάγκη κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων, προκειμένου να προστατευθεί η περιοχή από ενδεχόμενες πλημμύρες τη χειμερινή περίοδο.

Το Ε.Ε.Α., εκτός από την στήριξη στις επιχειρήσεις της Αττικής θα ενισχύσει και τους πυρόπληκτους της Εύβοιας καθώς θα παραδοθούν σήμερα Τετάρτη 25/8, προμήθειες και είδη πρώτης ανάγκης στη Χαλκίδα που συγκεντρώθηκαν και από το Επιμελητήριο και από την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α.

Την Πέμπτη 26/8, στις 10:00, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του και Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου θα επισκεφθεί τον Δήμο Αχαρνών, έναν ακόμα πυρόπληκτο Δήμο.

Το Ε.Ε.Α. έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ενισχύσει τις πυρόπληκτες επιχειρήσεις της Αττικής με το ποσό των 100.000 ευρώ και στην συνάντηση που θα γίνει στις Αχαρνές, στην οποία θα παραβρεθούν o Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και βουλευτές, θα συζητηθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων της περιοχής προκειμένου να καταρτιστεί σχεδιασμός και για περαιτέρω δράσεις του Επιμελητηρίου.

Στόχος, να στηριχθούν οι πυρόπληκτοι και να επανέλθει η κανονικότητα το συντομότερο δυνατό στις περιοχές που επλήγησαν από τις φλόγες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Allianz Greece: Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο του Allianz Volunteer Day

Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του προσωπικού αλλά και στην έμπρακτη στήριξη των νοσοκομείων

ΟΡΙΖΩΝ και Στ. Ζουλινάκη ενώνουν δυνάμεις για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσα από το επιτραπέζιο «Safe Deal»

Μέσα από τη χορηγική της υποστήριξη, η ασφαλιστική αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στην αντίληψη του οικονομικού προγραμματισμού και στην πρόληψη

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Η Εθνική Ασφαλιστική για 10η χρονιά στο πλευρό του No Finish Line Athens

Περισσότερες από 2.200 συμμετοχές εργαζομένων και 24.661 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων: Αυξημένη κατά 7,3% η παραγωγή το 2025

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ για τους βασικούς δείκτες του κλάδου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ συνεχίζει να επενδύει στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα δύο σπονδυλωτά webinars με θέμα «Οι Επιδράσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

Με επίκεντρο τη δύναμη της μη λεκτικής επικοινωνίας η εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ για τις μικροεκφράσεις προσώπου

Η σημαντική συμμετοχή επιβεβαίωσε ότι η αποτελεσματική επικοινωνία και η κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς αποτελούν πλέον κρίσιμα εργαλεία

Το ΕΕΑ μάς προσκαλεί στο «Τραμ το τελευταίο…» την Τετάρτη 27 Μαΐου

Μια μουσική βραδιά στο Ολύμπια Δημοτικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», αφιερωμένη στις χρυσές δεκαετίες του ’50 και του ’60

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων: Αυξημένη κατά 7,3% η παραγωγή το 2025

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ για τους βασικούς δείκτες του κλάδου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο Σπύρος Κροκίδης

«Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ενισχύουν την ηγετική μας ομάδα και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ν. Μακρόπουλος

Κλινική μελέτη δείχνει νέα δεδομένα για τον καρκίνο του πνεύμονα στην Ελλάδα

Η πρωτοποριακή μελέτη CLIMEDIN αποδεικνύει ότι η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των ασθενών

Όταν το κράνος φαίνεται άθικτο αλλά δεν προστατεύει πλέον!

Το θέμα ανέδειξε με ενημερωτική παρέμβαση η Apeiron Insurance Project

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»