Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με την Plus2feet για ζωάκια που το έχουν ανάγκη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη και η εταιρία Plus2feet συνεργάζονται, μέσω της κοινής δράσης «Walking together», με στόχο την κατασκευή και δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα τα οποία το έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, η δράση «Walking Together», στοχεύει στην κατασκευή αμαξιδίων για αδέσποτα ζώα με σοβαρά κινητικά προβλήματα, καθώς και για δεσποζόμενα ζώα με προβλήματα στην κίνηση, όπου ο κηδεμόνας τους αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Ακόμα, η δράση αφορά όχι μόνο σε ζώα που βρίσκονται σε καταφύγια εντός Ελλάδας, αλλά και σε ζώα τα οποία βρίσκονται τόσο σε καταφύγια της Ευρώπης, όσο και σε καταφύγια τρίτων χωρών. Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει αναλάβει το κόστος κατασκευής τουλάχιστον 50 αμαξιδίων μέχρι το τέλος του 2021, ενώ στόχος της είναι να συνεχίσει τη στήριξή της και τα επόμενα έτη τόσο μέσω της δράσης #WalkingTogether, όσο και μέσω άλλων παρόμοιων δράσεων.

Η εταιρία Plus2feet, μέσω του ιδρυτή της κ. Βασίλη Τζιγκούρα, προσφέρει ελπίδα σε ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2015, έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες ζωάκια να ανακτήσουν την κίνησή τους και να μπορούν να έχουν μία αξιοπρεπή ζωή. Επίσης, έχει έντονη εθελοντική δράση, καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων της μετακυλύεται σε φορείς που μεριμνούν για τη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βρίσκεται πάντα σύμμαχος σε τέτοιου είδους ενέργειες και με χαρά στηρίζει αυτό το σημαντικό εγχείρημα, το οποίο προσφέρει αισιοδοξία τόσο στα ζώα, όσο και στους κηδεμόνες τους.

Στρατηγικός στόχος της Εταιρίας είναι πάντα να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, προσπαθώντας να δίνει λύσεις και να προσφέρει ανακούφιση στις ευπαθείς ομάδες. Κατά τον ίδιο τρόπο, η Ευρωπαϊκή Πίστη δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο από το να στηρίξει έναν οργανισμό όπως η εταιρία Plus2feet, ο οποίος προσφέρει ανακούφιση σε ζώα που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Η εμπλοκή σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, γεμίζει περηφάνια την Εταιρία και αποτελεί μία προτροπή και προς άλλους φορείς που έχουν τη δυνατότητα, να στηρίξουν ανάλογες δράσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*