Ολοκληρωμένο πακέτο προληπτικού ελέγχου για παιδιά από το Ιατρικό Διαβαλκανικό

Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης ώστε οι μαθητές να είναι προετοιμασμένοι για τη νέα σχολική χρονιά έχοντας τα σχετικά με την υγεία τους έγγραφα.

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου «Νέα σχολική χρονιά – Back to School» περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:

– Παιδιατρική, Οφθαλμολογική και Καρδιολογική κλινική εκτίμηση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα & Triplex Καρδιάς στην ειδική, μειωμένη τιμή των 55 ευρώ.

– Tυμπανομετρία και Παιδο – ΩΡΛ κλινική εκτίμηση, για παιδιά από 0-5 ετών, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 30 ευρώ. Για παιδιά από 5-16 ετών συμπεριλαμβάνεται και ακοόγραμμα, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40 ευρώ.

– Δερματολογική εκτίμηση στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.

– Παιδοορθοπαιδική κλινική εκτίμηση για την ανίχνευση παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.

Για πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από τις 11 Ιουνίου έως και τις 31 Οκτωβρίου στο Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, καλώντας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 15:00, στα τηλ: 2310 400463 – 2310 400464

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*