back to top
31.4 C
Athens
Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο Oceanman Greece

O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μέσω της Βιοκλινικής Αθηνών και του Bioiatriki+, το νέο Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου, θα δώσει το «παρών» ως ιατρικός υποστηρικτής στο Oceanman, την κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

Η Βιοκλινική Αθηνών θα διαθέσει επανδρωμένο ασθενοφόρο, για τις ανάγκες του Oceanman Greece στις 26 και 27 Ιουνίου στο Οίτυλο, όπου θα συναντηθούν κολυμβητές από όλο τον κόσμο. 

- Advertisement -

Παράλληλα, το Bioiatriki+ θα προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ελέγχους για την εκτίμηση της σωματικής και φυσικής κατάστασης σε ειδικές τιμές, για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές.

«Συμμετέχουμε με χαρά ως ιατρικοί υποστηρικτές και θα αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το Bioiatriki+, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες που έχουν στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και την ευζωία», ανέφερε ο Γιάννης Αρναούτης MSc, Ph.D, Εργοφυσιολόγος, Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Υπεύθυνος Bioiatriki+, Αθήνα Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

- Advertisement -

Στο Οίτυλο αναμένονται τουλάχιστον 1.000 κολυμβητές από 30 χώρες του κόσμου, και πάνω από 3.500 επισκέπτες.

«Η πανέμορφη αυτή γωνιά της Ελλάδας θα πλημμυρίσει με τη θετική ενέργεια και την απογειωμένη αισιοδοξία των κολυμβητών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Η διοργάνωση – που θα τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας – θα μεταλαμπαδεύσει την αθλητική ανάταση σε όλο τον κόσμο και θα τονώσει την προσδοκία για τουριστική ανάκαμψη», δήλωσε ο Αρμάνδος Λινάρδος, Managing Director – Founder της διοργανώτριας εταιρείας Ocean Industries.

Το Oceanman Greece περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις, αγώνες σκυταλοδρομίας, καθώς και έναν ξεχωριστό αγώνα για παιδιά.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ: Εγκαίνια του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Πρότυπο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης Περιστερίου

Η νέα υποδομή ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του Ομίλου στους τομείς της ογκολογίας, καρδιολογίας, νευρολογίας και γενικής πυρηνικής ιατρικής

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Το επόμενο μεγάλο νέο για την Εθνική Ασφαλιστική

Τριετής συλλογική σύμβαση εργασίας σμιλεύεται στα γραφεία της Διοίκησης

Το Vivian Lab και η Βιοϊατρική φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Menopause Days

Σε κάθε σταθμό της δράσης και με διαδραστικό τρόπο οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Θεσσαλονίκη: Ξεμπλοκάρει το νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο – Έργο 435 εκατ. ευρώ

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 435 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, αποτελεί τη μεγαλύτερη δομή υγείας στη χώρα που προχωρά μέσω ΣΔΙΤ

Η Δυτική Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στον ιό του Δυτικού Νείλου – Μηδενικά κρούσματα χάρη στο προληπτικό πρόγραμμα

Η εμπειρία αυτή παρουσιάστηκε στο συνέδριο της NEHA στις ΗΠΑ ως παράδειγμα αποτελεσματικής διαχείρισης των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης

Καλοκαίρι μετά τα 50: Η πρόληψη προστατεύει την υγεία

Συμβουλές από τον Κωνσταντίνο Χαλκιά, Διευθυντή του Παθολογικού Τμήματος της Αθηναϊκής Γενικής Κλινικής

Σίβηρη Χαλκιδικής: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου

Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης συνέδραμαν τις επιχειρησιακές δυνάμεις στο πεδίο αλλά και στην απομάκρυνση πολιτών από οικισμούς που απειλούνταν άμεσα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Ξεμπλοκάρει το νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο – Έργο 435 εκατ. ευρώ

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 435 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, αποτελεί τη μεγαλύτερη δομή υγείας στη χώρα που προχωρά μέσω ΣΔΙΤ

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επενδύει στην εξέλιξη των ανθρώπων της ακόμη και το καλοκαίρι

Περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι συμμετείχαν στη διαδικτυακή δράση «Εκπαίδευση και Τεχνικές Πωλήσεων Προϊόντων Ζωής»

Η Δυτική Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στον ιό του Δυτικού Νείλου – Μηδενικά κρούσματα χάρη στο προληπτικό πρόγραμμα

Η εμπειρία αυτή παρουσιάστηκε στο συνέδριο της NEHA στις ΗΠΑ ως παράδειγμα αποτελεσματικής διαχείρισης των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης

Η ΕΑΔΕ επανέρχεται στο ζήτημα του δικαιώματος συμβολαίου με αφορμή νέα Εγκύκλιο της Generali

Η Ένωση κάνει λόγο για πρακτικές που δημιουργούν ιδιαίτερα ανησυχητικό προηγούμενο για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Καλοκαίρι μετά τα 50: Η πρόληψη προστατεύει την υγεία

Συμβουλές από τον Κωνσταντίνο Χαλκιά, Διευθυντή του Παθολογικού Τμήματος της Αθηναϊκής Γενικής Κλινικής