back to top
11.7 C
Athens
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο Oceanman Greece

O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μέσω της Βιοκλινικής Αθηνών και του Bioiatriki+, το νέο Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου, θα δώσει το «παρών» ως ιατρικός υποστηρικτής στο Oceanman, την κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

Η Βιοκλινική Αθηνών θα διαθέσει επανδρωμένο ασθενοφόρο, για τις ανάγκες του Oceanman Greece στις 26 και 27 Ιουνίου στο Οίτυλο, όπου θα συναντηθούν κολυμβητές από όλο τον κόσμο. 

- Advertisement -

Παράλληλα, το Bioiatriki+ θα προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ελέγχους για την εκτίμηση της σωματικής και φυσικής κατάστασης σε ειδικές τιμές, για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές.

«Συμμετέχουμε με χαρά ως ιατρικοί υποστηρικτές και θα αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το Bioiatriki+, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες που έχουν στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και την ευζωία», ανέφερε ο Γιάννης Αρναούτης MSc, Ph.D, Εργοφυσιολόγος, Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Υπεύθυνος Bioiatriki+, Αθήνα Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

- Advertisement -

Στο Οίτυλο αναμένονται τουλάχιστον 1.000 κολυμβητές από 30 χώρες του κόσμου, και πάνω από 3.500 επισκέπτες.

«Η πανέμορφη αυτή γωνιά της Ελλάδας θα πλημμυρίσει με τη θετική ενέργεια και την απογειωμένη αισιοδοξία των κολυμβητών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Η διοργάνωση – που θα τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας – θα μεταλαμπαδεύσει την αθλητική ανάταση σε όλο τον κόσμο και θα τονώσει την προσδοκία για τουριστική ανάκαμψη», δήλωσε ο Αρμάνδος Λινάρδος, Managing Director – Founder της διοργανώτριας εταιρείας Ocean Industries.

Το Oceanman Greece περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις, αγώνες σκυταλοδρομίας, καθώς και έναν ξεχωριστό αγώνα για παιδιά.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στρατηγική συνεργασία της Diaverum με τον Όμιλο Βιοιατρική

Η Diaverum, που δραστηριοποιείται στον τομέα της νεφρικής φροντίδας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη στρατηγική της συνεργασία

Αποστολή βοήθειας από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην πληγείσα Θεσσαλία

Κατέφθασε στη Λάρισα η βοήθεια που προφέρει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – GE Healthcare: Ισχυρή συμμαχία για την Υγεία 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και η GE Healthcare ανακοινώνουν την ισχυρή συνεργασία τους στον τομέα της Απεικονιστικής Ιατρικής, με γνώμονα την μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια και τη βέλτιστη φροντίδα για όλους. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Στην πρώτη γραμμή για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επί 40 και πλέον χρόνια υπηρετεί την Πρόληψη και την Προαγωγή της υγείας, στηρίζοντας όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες. 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το νέο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ μπαίνει σε παραγωγική λειτουργία στις 16 Φεβρουαρίου

Το νέο πληροφοριακό σύστημα ⁠παρακολουθεί όλες τις μορφές απασχόλησης για την πλήρη εποπτεία της αγοράς εργασίας, απλουστεύει διαδικασίες και καταργεί έντυπα

Πανελλαδική δράση για την πρόληψη των τροχαίων

Στον Πειραιά κορυφώνεται (19/12) η πανελλαδική καμπάνια οδικής ασφάλειας – Προώθηση του αυτοελέγχου μέσω δωρεάν διάθεσης του Alco Selftest

Σοβαρές καταγγελίες για μη αποζημίωση διαγνωστικής εξέτασης

Παρότι το κόστος της απαραίτητης εξέτασης καλπροτεκτίνης μετακυλίεται στους πάσχοντες από ΙΦΝΕ, μακροπρόθεσμα επιβαρύνεται το σύστημα υγείας

Οι στόχοι της νέας χρονιάς για το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Μεταξύ αυτών, η αύξηση μισθών, η μείωση ανεργίας κάτω από 8% αλλά και η βελτίωση του θεσμικού πλαισίου για τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Swiss Re: Στα 118 δισ. δολ. οι ασφαλισμένες ζημιές το 2025 από 151 δισ. το 2024

J.J. Haegeli: «Οι ασφαλισμένες ζημίες συνεχίζουν να αυξάνονται – Απαραίτητη η ενίσχυση της πρόληψης, της προστασίας και της ετοιμότητας»

Η ICAP CRIF τιμά στις 17/12 τους 114 «True Leaders» του 2024

Οι κορυφαίοι της ελληνικής επιχειρηματικότητας, σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής

ΤτΕ: Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα για τις εξετάσεις πιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Δείτε τις ημερομηνίες εξετάσεων για το α΄ εξάμηνο του 2026 ανά την Ελλάδα

Το νέο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ μπαίνει σε παραγωγική λειτουργία στις 16 Φεβρουαρίου

Το νέο πληροφοριακό σύστημα ⁠παρακολουθεί όλες τις μορφές απασχόλησης για την πλήρη εποπτεία της αγοράς εργασίας, απλουστεύει διαδικασίες και καταργεί έντυπα

Ισχυρή ανάπτυξη για τον Όμιλο Eurohold και θετικά μηνύματα για τη Euroins Ελλάδος

H συνεχής ανοδική πορεία του oμίλου αποτελεί δέσμευση για ακόμη πιο αξιόπιστες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις και στην ελληνική αγορά