back to top
26.6 C
Athens
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο Oceanman Greece

O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μέσω της Βιοκλινικής Αθηνών και του Bioiatriki+, το νέο Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου, θα δώσει το «παρών» ως ιατρικός υποστηρικτής στο Oceanman, την κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

Η Βιοκλινική Αθηνών θα διαθέσει επανδρωμένο ασθενοφόρο, για τις ανάγκες του Oceanman Greece στις 26 και 27 Ιουνίου στο Οίτυλο, όπου θα συναντηθούν κολυμβητές από όλο τον κόσμο. 

- Advertisement -

Παράλληλα, το Bioiatriki+ θα προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και ελέγχους για την εκτίμηση της σωματικής και φυσικής κατάστασης σε ειδικές τιμές, για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές.

«Συμμετέχουμε με χαρά ως ιατρικοί υποστηρικτές και θα αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το Bioiatriki+, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες που έχουν στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και την ευζωία», ανέφερε ο Γιάννης Αρναούτης MSc, Ph.D, Εργοφυσιολόγος, Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Υπεύθυνος Bioiatriki+, Αθήνα Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

- Advertisement -

Στο Οίτυλο αναμένονται τουλάχιστον 1.000 κολυμβητές από 30 χώρες του κόσμου, και πάνω από 3.500 επισκέπτες.

«Η πανέμορφη αυτή γωνιά της Ελλάδας θα πλημμυρίσει με τη θετική ενέργεια και την απογειωμένη αισιοδοξία των κολυμβητών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Η διοργάνωση – που θα τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας – θα μεταλαμπαδεύσει την αθλητική ανάταση σε όλο τον κόσμο και θα τονώσει την προσδοκία για τουριστική ανάκαμψη», δήλωσε ο Αρμάνδος Λινάρδος, Managing Director – Founder της διοργανώτριας εταιρείας Ocean Industries.

Το Oceanman Greece περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις, αγώνες σκυταλοδρομίας, καθώς και έναν ξεχωριστό αγώνα για παιδιά.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ: Εγκαίνια του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Πρότυπο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης Περιστερίου

Η νέα υποδομή ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του Ομίλου στους τομείς της ογκολογίας, καρδιολογίας, νευρολογίας και γενικής πυρηνικής ιατρικής

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Το επόμενο μεγάλο νέο για την Εθνική Ασφαλιστική

Τριετής συλλογική σύμβαση εργασίας σμιλεύεται στα γραφεία της Διοίκησης

Το Vivian Lab και η Βιοϊατρική φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Menopause Days

Σε κάθε σταθμό της δράσης και με διαδραστικό τρόπο οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Δρ Gundo Weiler νέος εκπρόσωπος του ΠΟΥ στην Ελλάδα – Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας

Αναλαμβάνει καθήκοντα με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας φροντίδας και της ασφάλειας των ασθενών σε Ελλάδα και Ευρώπη

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες εγκαινιάζουν το «Ιατρείο Ζωής μετά τη Νόσο» για ολοκληρωμένη αξιολόγηση ύστερα από σοβαρή ασθένεια

Στόχος η συνολική εκτίμηση της τρέχουσας υγείας και η διαμόρφωση εξατομικευμένων κατευθύνσεων για ευεξία, λειτουργικότητα και ενεργή καθημερινότητα

«Η κυβέρνηση ξέχασε ξανά τους νοσηλευτές» – Σκληρή ανακοίνωση στη ΔΕΘ 2026

Για πολιτική επιλογή και όχι απλώς παράλειψη κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΕΕ ΠΑΣΟΝΟΠ Γεώργιος Τσόλας 

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΣΕΜΑ: Οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για την επόμενη ημέρα της ασφαλιστικής αγοράς

Μεταξύ των θεμάτων ήταν οι αναγκαίες αλλαγές στα επενδυτικά προϊόντα και, όπως πάντα, η απουσία κυβερνητικής παρέμβασης στα ιδιωτικά νοσοκομεία

Το «παρών» των πραγματογνωμόνων

Στη βραδιά του ΣΕΜΑ ξεχώρισε η παρουσία του Σίμου Μασέλη, Co-Owner της TECHNOGROUP Ltd και Προέδρου της HALA

Από την Comergon στην GrECo Hellas: Ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση κινδύνων στην Ελλάδα

Επίσημη παρουσίαση του brand στην ελληνική αγορά με αποκλειστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/9 στην Αθήνα

Η Carglass® στηρίζει με δίμηνη δράση τον οργανισμό «Πρώτα το Παιδί»

Η εταιρεία θα προσφέρει 1 € για κάθε επισκευή στα καταστήματά της κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

Η HFPA εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον απερχόμενο Γενικό Διευθυντή του ΕΙΑΣ Ν. Σωφρονά

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, επισημαίνει, το ΕΙΑΣ και η HFPA ανέπτυξαν μια σχέση που ξεπέρασε τα όρια μιας τυπικής θεσμικής συνεργασίας