Σταματά η δωρεάν διάθεση self tests από τα φαρμακεία

To Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλογου αποφάσισε με ψήφους 11 υπέρ και 3 κατά, να σταματήσει η διάθεση των δωρεάν self tests στις 19 Ιουνίου. Μέχρι τότε θα συνεχιστεί η διάθεση τους ειδικά για τις ανάγκες των μαθητών λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μετά την ημερομηνία αυτή ομως οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία τα αποθέματα που έχουν μείνει αδιάθετα, καθώς τερματίζεται η δωρεάν διάθεση των self tests. 

  • Από την Δευτέρα 7-6-2021 μέχρι και το Σάββατο 12-6-2021 θα διατεθούν 3 Self tests για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, που θα αφορούν στο διάστημα 7/6 μέχρι 30/6 σύμφωνα με απόφαση των συναρμόδιων Υπουργείων.
  • Επίσης από την Δευτέρα 14-6-2021 έως και το Σάββατο 19-6-2021 θα διατεθούν 3 self tests για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό).

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα να προμηθευτούν self tests και οι μαθητές του Λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι μαθητές του Δημοτικού για την λήξη του εκπαιδευτικού έτους.

πηγή: virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*