insurance europe logo

Insurance Europe: Επανεξελέγη στην προεδρία ο A. Brandstetter, αντιπρόεδρος ο S. Panizza της Generali

Πρόεδρος της Insurance Europe επανεκλέγη ομόφωνα ο Andreas Brandstetter, επικεφαλής του Ομίλου UNIQA, για τα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα το δ.σ της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ευρώπης εξέλεξε τον Sandro Panizza, υπεύθυνος ασφαλιστικών εργασιών και επενδύσεων του ομίλου Generali στην θέση του αντιπροέδρου για την ίδια περίοδο.

“Είμαι βαθιά τιμή που μου ζητήθηκε να συνεχίσω τον ρόλο μου ως πρόεδρος της Insurance Europe. Η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και η βιομηχανία μας μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο. Αντιμετωπίζουμε επίσης μια πολύπλοκη νομοθετική ατζέντα για μια σειρά θεμάτων όπου οι ασφαλιστές θα μπορούν να συνεισφέρουν, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του κλίματος, της ψηφιακής ατζέντας και της αναθεώρησης της φερεγγυότητας II. Επομένως, ανυπομονώ να συνεχίσω να διασφαλίζω ότι η φωνή μας ακούγεται σε αυτές τις σημαντικές συζητήσεις”, σχολίασε ο κ. Brandstetter

Από την πλευρά του ο κ. Panizza τόνισε: “Είμαι ευτυχής που εξελέγη να εκπροσωπήσω τον κλάδο μας. Οι ασφαλιστές παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στην επίτευξη θετικών αλλαγών και στην προστασία της κοινωνίας μας, τόσο ως σημαντικοί μακροπρόθεσμοι επενδυτές όσο και ως φορείς χρηματοοικονομικού κινδύνου. Ως εκ τούτου, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου για να εκπροσωπήσω τον κλάδο μας κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως αντιπροέδρου”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*