back to top
22.3 C
Athens
Δευτέρα 11 Μαΐου 2026

BIOΪΑΤΡΙΚΗ: Στην πρώτη γραμμή του διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες ελέγχου για τον κορωνοϊό, παρέχοντας πλήρη διαγνωστικά εργαλεία, σε πολλαπλά σημεία και με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

  • Πολλαπλά σημεία ελέγχου

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει 22 σημεία δειγματοληψίας για τεστ Covid-19 σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλονίκη.

- Advertisement -
  • Τεστ και το Σαββατοκύριακο

Έως τις 25 Απριλίου, τα Διαγνωστικά Κέντρα Αμπελοκήπων, Αλίμου, Κηφισιάς, Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου), Χαϊδαρίου, Ν. Σμύρνης, και Ν. Ιωνίας στην Αττική, Βασ.Όλγας και Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη, διενεργούν δειγματοληψίες για έλεγχο κορωνοϊού και τα Σαββατοκύριακα, έως τις 8 το βράδυ. 

Η παράδοση των αποτελεσμάτων για τα Μοριακά τεστ γίνεται εντός 24 ωρών, ανεξάρτητα από την ημέρα δειγματοληψίας.

- Advertisement -

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210-6966000 (Αττική), 2310-459660 (Θεσσαλονίκη), είτε απευθείας στο Διαγνωστικό Κέντρο που σας εξυπηρετεί .

Κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται τεστ Covid-19 και στις Βιοκλινικές του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ελέγχου για τον κορωνοϊό

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει πλήρη και αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία για τον έλεγχο του κορωνοϊού, σε κάθε στάδιο της επιδημίας και στον εμβολιασμό.

Τα  προγράμματα  BIOMED COVID-19 περιλαμβάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς εξετάσεων, που δίνουν τη δυνατότητα πλήρους διερεύνησης της νόσου COVID-19.

Οι εξετάσεις αυτές μπορούν να διαγνώσουν τυχόν ενεργή νόσο COVID-19, αλλά και να αξιολογήσουν σε ποιο επίπεδο βαρύτητας έχει την τάση να εξελιχθεί το περιστατικό.

Επιπλέον με τον Προ-εμβολιαστικό Έλεγχο Biomed Covid-19, πριν τον εμβολιασμό, μπορεί να εκτιμηθεί αν ένας ασυμπτωματικός υποψήφιος προς εμβολιασμό είναι πιθανό να έχει νοσήσει στο πρόσφατο παρελθόν από κορωνοϊό, αν νοσεί τη στιγμή της εξέτασης, αλλά και αν έχει κάποιες αδιάγνωστες αλλεργικές προδιαθέσεις.

  • Πλήρης έλεγχος αντισωμάτων

Στα Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ πραγματοποιείται έλεγχος ανίχνευσης όλων των αντισωμάτων που παράγει ο οργανισμός έναντι του νέου κορωνοϊού, με αιμοληψία.

Στην παρούσα φάση της πανδημίας, πέραν της ποιοτικής ανίχνευσης αντισωμάτων, είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ποσοτικός προσδιορισμός των IgG αντισωμάτων, αφού πρόκειται για τα αντισώματα που «χτίζουν» τη μακροπρόθεσμη ανοσία του οργανισμού έναντι του κορωνοϊού.

Διενεργείται και ο πλέον εξειδικευμένος έλεγχος του ποσοτικού προσδιορισμού των anti-spike IgG αντισωμάτων που είναι χρήσιμος για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας ανοσοποίησης μετά τον εμβολιασμό έναντι του SARS COV-2.

  • Απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια

Όλες οι εξετάσεις που αφορούν τον κορονοϊό και τη νόσο Covid-19 πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εκτός των διαγνωστικών κέντρων και κλινικών, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους εξεταζόμενους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Το επόμενο μεγάλο νέο για την Εθνική Ασφαλιστική

Τριετής συλλογική σύμβαση εργασίας σμιλεύεται στα γραφεία της Διοίκησης

Τα διαγνωστικά κέντρα στηρίζουν τους περιορισμούς στις εξετάσεις

Οι νέοι περιορισμοί δεν ισχύουν για τις δημόσιες μονάδες υγείας

Το Vivian Lab και η Βιοϊατρική φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Menopause Days

Σε κάθε σταθμό της δράσης και με διαδραστικό τρόπο οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Universal Life: Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ για αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης και διεύρυνσης του δικτύου της, με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη αναγκών των ασφαλισμένων της σε Κύπρο και εξωτερικό

e-ΕΦΚΑ: Το νέο ΟΠΣ κάνει… restart στην κοινωνική ασφάλιση

Το ενοποιημένο ψηφιακό οικοσύστημα του φορέα υπόσχεται παροχή σύγχρονων και αξιόπιστων υπηρεσιών προς πολίτες και επιχειρήσεις

Νέος Φάκελος Ασφάλισης Υγείας: Ο ΕΟΠΥΥ περνά σε νέα ψηφιακή εποχή

Η ανανεωμένη πλατφόρμα υπόσχεται ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο φιλική πρόσβαση των πολιτών στα στοιχεία της ασφαλιστικής τους κάλυψης

Στα σκαριά 40 νέες Μονάδες Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας

Στόχος του Υπουργείου, η διασφάλιση καθολικής, ισότιμης και δωρεάν πρόσβασης σε ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης και ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων στο νέο γεωπολιτικό και δασμολογικό τοπίο

Ν. Βαγιάννης, Χ. Κουκολιάς, Π. Χασάπης και Γ. Ρέτσας στο 3ο πάνελ του Greek Exports Forum 2026

NN Hellas: Λειτουργικό αποτέλεσμα 97,2 εκατ. με ασφάλιστρα 1,03 δισ. ευρώ

Τους στόχους και τις προοπτικές των πωλήσεων για το 2026 ανακοινώνει σήμερα 11 Μαΐου η εταιρεία, ενώ παράλληλα εξετάζει προοπτικές νέων συνεργασιών

Allianz Commercial: Ο Karol Dobias νέος Global Head of Multinational της AGCS από την 1η Ιουνίου 2026

Στέλεχος με πολυετή διεθνή εμπειρία και βαθιά γνώση της λειτουργίας των πολυεθνικών ασφαλιστικών προγραμμάτων

Η μάχη κατά της ασφαλιστικής απάτης είναι υπόθεση όλων

Το ζήτημα αφορά την ομαλή λειτουργία ολόκληρης της αγοράς και, τελικά, την προστασία των συνεπών ασφαλισμένων