back to top
19.3 C
Athens
Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026

BIOΪΑΤΡΙΚΗ: Στην πρώτη γραμμή του διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες ελέγχου για τον κορωνοϊό, παρέχοντας πλήρη διαγνωστικά εργαλεία, σε πολλαπλά σημεία και με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

  • Πολλαπλά σημεία ελέγχου

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει 22 σημεία δειγματοληψίας για τεστ Covid-19 σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλονίκη.

- Advertisement -
  • Τεστ και το Σαββατοκύριακο

Έως τις 25 Απριλίου, τα Διαγνωστικά Κέντρα Αμπελοκήπων, Αλίμου, Κηφισιάς, Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου), Χαϊδαρίου, Ν. Σμύρνης, και Ν. Ιωνίας στην Αττική, Βασ.Όλγας και Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη, διενεργούν δειγματοληψίες για έλεγχο κορωνοϊού και τα Σαββατοκύριακα, έως τις 8 το βράδυ. 

Η παράδοση των αποτελεσμάτων για τα Μοριακά τεστ γίνεται εντός 24 ωρών, ανεξάρτητα από την ημέρα δειγματοληψίας.

- Advertisement -

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210-6966000 (Αττική), 2310-459660 (Θεσσαλονίκη), είτε απευθείας στο Διαγνωστικό Κέντρο που σας εξυπηρετεί .

Κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται τεστ Covid-19 και στις Βιοκλινικές του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ελέγχου για τον κορωνοϊό

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει πλήρη και αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία για τον έλεγχο του κορωνοϊού, σε κάθε στάδιο της επιδημίας και στον εμβολιασμό.

Τα  προγράμματα  BIOMED COVID-19 περιλαμβάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς εξετάσεων, που δίνουν τη δυνατότητα πλήρους διερεύνησης της νόσου COVID-19.

Οι εξετάσεις αυτές μπορούν να διαγνώσουν τυχόν ενεργή νόσο COVID-19, αλλά και να αξιολογήσουν σε ποιο επίπεδο βαρύτητας έχει την τάση να εξελιχθεί το περιστατικό.

Επιπλέον με τον Προ-εμβολιαστικό Έλεγχο Biomed Covid-19, πριν τον εμβολιασμό, μπορεί να εκτιμηθεί αν ένας ασυμπτωματικός υποψήφιος προς εμβολιασμό είναι πιθανό να έχει νοσήσει στο πρόσφατο παρελθόν από κορωνοϊό, αν νοσεί τη στιγμή της εξέτασης, αλλά και αν έχει κάποιες αδιάγνωστες αλλεργικές προδιαθέσεις.

  • Πλήρης έλεγχος αντισωμάτων

Στα Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ πραγματοποιείται έλεγχος ανίχνευσης όλων των αντισωμάτων που παράγει ο οργανισμός έναντι του νέου κορωνοϊού, με αιμοληψία.

Στην παρούσα φάση της πανδημίας, πέραν της ποιοτικής ανίχνευσης αντισωμάτων, είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ποσοτικός προσδιορισμός των IgG αντισωμάτων, αφού πρόκειται για τα αντισώματα που «χτίζουν» τη μακροπρόθεσμη ανοσία του οργανισμού έναντι του κορωνοϊού.

Διενεργείται και ο πλέον εξειδικευμένος έλεγχος του ποσοτικού προσδιορισμού των anti-spike IgG αντισωμάτων που είναι χρήσιμος για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας ανοσοποίησης μετά τον εμβολιασμό έναντι του SARS COV-2.

  • Απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια

Όλες οι εξετάσεις που αφορούν τον κορονοϊό και τη νόσο Covid-19 πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εκτός των διαγνωστικών κέντρων και κλινικών, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους εξεταζόμενους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ανασφάλιστα οχήματα οι κινούμενες βόμβες στους δρόμους – Αυστηρότεροι έλεγχοι και καθολική ασφάλιση για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Τις βασικές προϋποθέσεις για ένα ασφαλέστερο και δικαιότερο σύστημα μετακινήσεων επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Κ. Μερελής

Ανασφάλιστα ΙΧ: Αυστηρό πλαίσιο ελέγχων με όπλο την AI

Η ΑΑΔΕ ενεργοποιεί δύο νέα Γραφεία Διοικητικών Ελέγχων, αλλά –για πρώτη φορά– και ένα σύστημα ΤΝ για εξέταση ενστάσεων

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα – Η οδική ανευθυνότητα παραμένει καθημερινή πραγματικότητα!

Οι αριθμοί των ελέγχων δείχνουν ότι η Αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της. Το ερώτημα είναι αν και οι ίδιοι οι οδηγοί είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν νοοτροπία

Η Affidea στηρίζει την Ιατρική Σχολή Αθηνών θεσπίζοντας υποτροφία

Στόχος η ουσιαστική ενίσχυση της κλινικής εκπαίδευσης, της ερευνητικής δραστηριότητας και της επιστημονικής κατάρτισης φοιτητών του αγγλόφωνου προγράμματος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Affidea & ΟΠΑ: Στρατηγική συνεργασία για την εκπαίδευση, την έρευνα και την πρόληψη στην υγεία

Η Affidea Ελλάδος και το Τμήμα Στατιστικής της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η σημαντική υπεραξία από την ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS

Με κέρδη προ φόρων €10,6 εκατ. για τον Όμιλο της Intracom Holdings και €14,0 εκατ. για τη μητρική εταιρεία ολοκληρώθηκε το Α’ Εξάμηνο του 2026.

Παύλος Κασκαρέλης: «Δυναμώνουμε το όραμά μας» – Ανάπτυξη 11,6% και νέο σχέδιο μετασχηματισμού

Με ανάπτυξη 11,6% στο πρώτο εξάμηνο του 2026 και με αιχμή τον μετασχηματισμό της εταιρείας σε συνεργασία με τον Όμιλο Reale, η Υδρόγειος Ασφαλιστική

ΤΕΑ: Η επόμενη ημέρα της επαγγελματικής ασφάλισης στο επίκεντρο της συνάντησης Νούνη – Μηλιού

Τη σημασία του νέου θεσμικού και φορολογικού πλαισίου για την επαγγελματική ασφάλιση και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των Ταμείων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Βιώνουμε μία έκτακτη συνθήκη και χρειάζονται πιο δραστικές κυβερνητικές παρεμβάσεις»

Οι σημερινές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού μας αφήνουν μία γλυκόπικρη γεύση. Από τη μια θέλω να επισημάνω ότι ελήφθησαν θετικά

Η EY Ελλάδος βραβεύτηκε ως κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών διαχείρισης φορολογικών διαφορών

Η EY Ελλάδος επιβεβαίωσε για ακόμα μία χρονιά την ηγετική της θέση στον κλάδο των φορολογικών υπηρεσιών, καθώς απέσπασε τη διάκριση

Πρόεδρος της ευρωπαϊκής FEBEA ο Παναγιώτης Τουρναβίτης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης, εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του European Federation

Affidea & ΟΠΑ: Στρατηγική συνεργασία για την εκπαίδευση, την έρευνα και την πρόληψη στην υγεία

Η Affidea Ελλάδος και το Τμήμα Στατιστικής της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Νέο επεισόδιο του «Και Αν Συμβεί.. Your Insurance Tribe Podcast» με την HFPA – Beyond Advice: Financial Planning for Impact

Καλεσμένες είναι η κυρία Ευφροσύνη Στουργιώτου, Πρόεδρος της HFPA, και η κυρία Όλγα Σαλαμούρα, Αντιπρόεδρος της HFPA.