Πρόληψη: Tο πιο πολύτιμο δώρο για κάθε γυναίκα!

Προγράμματα προληπτικού ελέγχου για τις γυναίκες από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει νέα προνομιακά προγράμματα προληπτικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες, με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

‘Eως τις 31 Μαρτίου διατίθενται σε προνομιακή τιμή νέα προγράμματα check up τα οποία έχουν σχεδιαστεί από το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας για τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών σε κάθε ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, προνομιακή τιμή παρέχεται για τα εξής προγράμματα προληπτικού ελέγχου:

Biomed 2: Δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το επίπεδο υγείας, με έλεγχο του μεταβολισμού, της νεφρικής, της ηπατικής λειτουργίας και της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος, με χρήσιμους δείκτες ανίχνευσης λανθάνουσας φλεγμονής.

Biomed 2 plus:  Συνδυάζει εργαστηριακές εξετάσεις και υπερηχογράφημα των οργάνων της κοιλιάς. Είναι ένας έλεγχος ιδανικός για το μεταβατικό στάδιο από τη νεανική στη μέση ηλικία.

Biomed 3: Απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 40+. Ελέγχει το γενικό επίπεδο υγείας και τον πολύπλοκο τρόπο λειτουργίας του γυναικείου σώματος. Αξιολογεί τον μεταβολισμό, την καρδιακή, την ηπατική και τη νεφρική λειτουργία.

Biomed 3 plus: Είναι ένα πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη της μέσης ηλικίας. Περιλαμβάνει πλήρη υπερηχογραφικό και θυρεοειδικό έλεγχο. Ελέγχει σχολαστικά την ηπατική λειτουργία και την  πηκτικότητα του αίματος. Περιλαμβάνει ψηφιακή μαστογραφία, εξέταση κλειδί για την υγεία των γυναικών της μέσης ηλικίας.

Ειδικοί έλεγχοι: Παράλληλα με τα γενικά check up, παρέχονται σε ειδικές τιμές και εξειδικευμένα προγράμματα για την πρόληψη του διαβήτη, της οστεοπόρωσης, των καρδιαγγειακών παθήσεων και των παθήσεων του θυρεοειδούς.

Όλες οι προληπτικές εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στα πρότυπα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας και με όλα τα απαιτούμενα μέσα προστασίας.   

Το check up μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς παραπεμπτικό γιατρού, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις γίνονται χωρίς ραντεβού. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*