Ανανέωση πιστοποίησης ISO για την Carglass®

H Carglass® Ελλάδος, κατόπιν της επιτυχημένης επιθεώρησης από το φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas Hellas A.E., ανανέωσε την πιστοποίηση ως προς τις απαιτήσεις του νέου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, που αφορά τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας. Για την Carglass®, η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανανεώνεται αδιαλείπτως από το 2005.

Η επαναπιστοποίηση ISO αποτελεί για την Carglass® ακόμα μια επιβεβαίωση της συστηματικής τήρησης αυστηρών προτύπων και διαδικασιών, τόσο στις μεθόδους που ακολουθεί στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου και στις επιπλέον υπηρεσίες, όσο και στον τρόπο και στις διαδικασίες διαχείρισης που εφαρμόζει στην λειτουργία της.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει εξειδικευμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 και είναι σύμφωνο με τις κοινά αποδεκτές επιχειρηματικές πρακτικές, καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και των σχέσεών της με τους πελάτες της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Ξενοφών Τριαντάκης, Operations Manager της Carglass®: «Η επικύρωση της τήρησης των διαδικασιών σε τεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο διαχείρισης γραφείου, η διασφάλιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών μας και η συνεχής και λεπτομερής παρακολούθηση δεικτών, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες επιτυχίας στην ανανέωση της πιστοποίησης ISO για ακόμη μια χρονιά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*