back to top
15.9 C
Athens
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025

1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων: Μια ακόμη επιτυχία της MEGA BROKERS

Ενθουσίασε η πρώτη προσπάθεια για διαδικτυακές βραβεύσεις στην ασφαλιστική αγορά η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία εξασφαλίζοντας μία υψηλού επιπέδου συνεδριακή εμπειρία για τους συμμετέχοντες, τους ομιλητές και τους χορηγούς. 

Sales Awards πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σε ένα διαφορετικό “stage” με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, με όλη τη λάμψη που αρμόζει σε όλους όσους παρακολούθησαν και ιδιαίτερα σε αυτούς που βραβεύθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα το 2019. 

- Advertisement -

Το συνέδριο εξελίχθηκε σε μία διαδικτυακή γιορτή την οποία τίμησαν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς με τις δηλώσεις και τα μηνύματα ευχών και αισιοδοξίας για την εταιρεία και για τη νέα χρονιά. 

- Advertisement -

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε αρχικά τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών και CEO της Eurolife κύριο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, ενώ ακολούθησαν συνδέσεις με τον κύριο Χρήστο Κάτσιο, Διευθύνων Σύμβουλο της Groupama Ασφαλιστικής, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTERAMERICAN ασφαλιστικής κύριο Γιάννη Καντώρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής ασφαλιστικής, κύριο Σταύρο Κωνσταντά, τον κύριο Giuseppe Zorgno, επικεφαλή της AIG ασφαλιστική στην Ελλάδα, του κυρίου Κάρολου Σαΐα, CEO της Interasco ασφαλιστικής και του κυρίου Νίκου Αντιμησάρη, νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ergo ασφαλιστικής. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι καλεσμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στις πρωτιές και διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Mega BROKERS για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα τόσο για το 2019 όσο και για το 2020 αντικατοπτρίζοντας την εμπιστοσύνη της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και τον αυξημένο αριθμό των διαμεσολαβητών που επιλέγουν την εταιρεία ως συνεργάτη για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. 

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σε πρακτικές που αποβλέπουν σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σε τεχνολογικές εξελίξεις αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους και τα στελέχη της MEGA Brokers κύριοι Διογένης Μπαχτιάρογλου, Διευθυντής του τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μιχάλη Κωστή, Διευθυντής Διοικητικών Λειτουργιών και Οργάνωσης. 

Σημαντική αναφορά έγινε και για το My ACCOUNT που αποτελεί το πρώτο βήμα στην ψηφιακή σχέση μεταξύ MEGA Brokers – Συνεργάτη – Πελάτη. 

 Συγκεκριμένα είναι η νέα υπηρεσία που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους συνεργάτες και αφορά στη δημιουργία της προσωπικής ψηφιακής σελίδας του κάθε πελάτη των συνεργατών της MEGA Brokers, μέσω της οποίας έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα συμβόλαια του. 

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers, κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου όπου και απέδειξε με την ομιλία του πως με πιο μοντέρνα προσέγγιση και στρατηγική έχει συμβάλει σημαντικά στην αναδιάρθρωση της εταιρείας κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα « Το 2021 μας βρίσκει πιο ισχυρούς από ποτέ» με σαφείς αποδέκτες συνεργάτες και εταιρείες. 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το υψηλής συναισθηματικής αξίας για την οικογένεια Χατζηθεοδοσίου Βραβείο «ΚΑΡΒΟΥΝΗ» που τα τελευταία 13 χρόνια στηρίζει οικονομικά με σημαντικές χορηγίες και δράσεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπου φέτος η εταιρεία επίλεξε να στηρίξει το ορφανοτροφείο θηλέων η «ΜΕΛΙΣΣΑ» με αντικείμενο την παιδική προστασία για κορίτσια, αποδεικνύοντας πως για την MEGA BROKERS η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της και της φιλοσοφίας της. (δείτε εδώ το ευχαριστήριο μήνυμα της προέδρου «ΜΕΛΙΣΣΑ») 

Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις των 43 συνεργατών που ήταν και η κορυφαία στιγμή για τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης!
Με σύγχρονο τρόπο παρουσίασης και με στιγμιότυπα από την στιγμή παράδοσης του βραβείου τους αλλά και τις σύντομες δηλώσεις έγινε ξεκάθαρο πως η παραμονή στην κορυφή των εξελίξεων της αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και μια επάξια επιβράβευση για όλους. 

Με ηχηρά μηνύματα ξεκίνησε και την ομιλία του ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Mega Brokers, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. 

Παραμένοντας πιστός στη δέσμευση και στο όραμά του για ανάπτυξη της εταιρείας, ο κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με επίκεντρο τους συνεργάτες έθεσε το δικό του στόχο «Η πορεία της εταιρείας θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά και το 2021 ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά μας, τροφοδοτούμε την αγορά με ψηφιακά εργαλεία, καλύτερες αμοιβές και πρόσβαση σε ποιοτική πωλησιακή εκπαίδευση». 

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε και η προβολή βίντεο για τη συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης, την ΑΕΚ μιας ομάδας σύμβολο. 

Με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα με δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ οι οποίοι και έδωσαν συγχαρητήρια στους συνεργάτες της MEGA για την βράβευση τους. 

ΠΑΕ ΑΕΚ & MEGA Brokers «σκοράρουν» μαζί λοιπόν και το 2021 καθώς η MEGA Brokers αποτελεί Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ (video ΑΕΚ) 

Μία έκπληξη στο τέλος περίμενε τους συνεργάτες όπου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα από 3 σημαντικούς διαγωνισμούς πωλήσεων της εταιρείας για το 2020, με έπαθλο ταξίδια και σημαντικά δώρα σε iMac, iphone, iPad. 

Η MEGA BROKES καινοτόμησε για ακόμη μια φορά με την διαδικτυακή πλατφόρμα βραβεύσεων! 

Την επιτυχία του όλου εγχειρήματος δεν μαρτυρούν μόνον οι αριθμοί με τις συμμετοχές των θεατών, αλλά και η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού, με ευχαριστήρια μηνύματα που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

Ήταν μια σημαντική εμπειρία που όμως ευχόμαστε του χρόνου να τη ζήσουμε όλοι μαζί, από κοντά! 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τα Coffee Business Awards 2025 έρχονται στις 17 Δεκεμβρίου

Η κορυφαία διοργάνωση για τον κλάδο της καφεστίασης επιστρέφει για 7η χρονιά, με ανανεωμένο concept - Βίντεο και πληροφορίες συμμετοχής

Βράβευση 18 μαθητών και φοιτητών από τον Σύλλογο Εργαζομένων ERGO

Ο Σύλλογος διεκδικεί οικονομική στήριξη των οικογενειών και παρέχει κίνητρα στα παιδιά των εργαζομένων για κατάκτηση της γνώσης

Η Carglass® προήγαγε την αριστεία κατά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2025

Για την εταιρεία, το σύνθημα «Εξυπηρέτηση με Διαφορά!» σημαίνει ότι η ικανοποίηση του πελάτη ξεκινά από την ικανοποίηση και την εξέλιξη των ανθρώπων της

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στα Mega Brokers Sales Awards 2025: «Όποιος αγαπά πραγματικά αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να μην πετύχει»

O Πρόεδρος της Mega Brokers παρέσυρε το ακροατήριο σε ένα ταξίδι 37 χρόνων επιχειρηματικής και προσωπικής διαδρομής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Σειρά από πανελλαδικές συναντήσεις πραγματοποίησε η Allianz με το δίκτυο πωλήσεών της σε 4 μεγάλες πόλεις της χώρας: Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά. Εκεί...

Η Εθνική Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία πελατών, εργαζομένων και συνεργατών

Το νέο MyEthniki App φέρνει όλες τις υπηρεσίες της ανασχεδιασμένης πλατφόρμας MyEthniki σε κινητά και τάμπλετ με ένα «tap»

Η ICAP CRIF τιμά στις 17/12 τους 114 «True Leaders» του 2024

Οι κορυφαίοι της ελληνικής επιχειρηματικότητας, σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής

Ισχυρή ανάπτυξη για τον Όμιλο Eurohold και θετικά μηνύματα για τη Euroins Ελλάδος

H συνεχής ανοδική πορεία του oμίλου αποτελεί δέσμευση για ακόμη πιο αξιόπιστες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις και στην ελληνική αγορά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Σειρά από πανελλαδικές συναντήσεις πραγματοποίησε η Allianz με το...

ΕΣΑΠΕ: Η σύνθεση του νέου ΔΣ και οι στόχοι της επόμενης διετίας

Μεταξύ αυτών, θεσμική θωράκιση, ενίσχυση της συμμετοχής, αλλά και προετοιμασία δράσεων για τα 40 χρόνια της Ένωσης

Swiss Re: Στα 118 δισ. δολ. οι ασφαλισμένες ζημιές το 2025 από 151 δισ. το 2024

J.J. Haegeli: «Οι ασφαλισμένες ζημίες συνεχίζουν να αυξάνονται – Απαραίτητη η ενίσχυση της πρόληψης, της προστασίας και της ετοιμότητας»

Η Εθνική Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία πελατών, εργαζομένων και συνεργατών

Το νέο MyEthniki App φέρνει όλες τις υπηρεσίες της ανασχεδιασμένης πλατφόρμας MyEthniki σε κινητά και τάμπλετ με ένα «tap»

Η ICAP CRIF τιμά στις 17/12 τους 114 «True Leaders» του 2024

Οι κορυφαίοι της ελληνικής επιχειρηματικότητας, σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής