back to top
27.6 C
Athens
Σάββατο 22 Αυγούστου 2026

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ True Leader 2019

Τέταρτη διάκριση στο θεσμό

Για τέταρτη φορά, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναδεικνύεται True Leader στον ομώνυμο θεσμό της Icap, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

- Advertisement -

Ο Όμιλος ξεχώρισε ανάμεσα σε 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων (κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, κορυφαία θέση στον κλάδο, υψηλή διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Παρά τις διαρκείς μεταβολές στο περιβάλλον του Τομέα Υγείας, τη χρονιά που πέρασε, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αύξησε το δυναμικό του, διατήρησε την κερδοφορία του και παρέμεινε στην κορυφή του κλάδου παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Το 2019, o καθαρός κύκλος εργασιών του Ομίλου ξεπέρασε τα 133 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 6,8% σε σύγκριση με το 2018.

- Advertisement -

«Η τέταρτη διάκριση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ως True Leader, βρίσκει το επενδυτικό και αναπτυξιακό μας πλάνο σε πλήρη εξέλιξη. To 2019 υλοποιήσαμε σημαντικές επενδύσεις σε νέες μονάδες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, κάναμε σημαντικά βήματα προς την περεταίρω ανάπτυξη στην Κύπρο και τοποθετήσαμε τις οργανωτικές βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου. Το κατορθώσαμε με αδιάλειπτη προσπάθεια και με προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας. Αυτό το όραμα μας καθοδηγεί εδώ και 4 δεκαετίες, αυτό θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Διαχρονική μας δέσμευση είναι η παροχή καινοτόµων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιµων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες. Θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να πρωτοπορούμε, να ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις, να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι για εκείνους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γεώργιος Ευ. Σπανός.

Η αναπτυξιακή πορεία συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά, παρά τις αντιξοότητες που απορρέουν από την παγκόσμια υγειονομική κρίση της πανδημίας Covid-19. Στόχος τους Ομίλου είναι να παραμείνει  πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Ιατρική και Διαγνωστική επιστήμη, στην ιατρική τεχνολογία.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση και δραστηριοποιείται στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με 55 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, που εξυπηρετούν περισσότερα από 3 εκατομμύρια πολίτες ετησίως. Βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις επιχειρηματικής αριστείας τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης 3 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες. Απασχολεί πάνω από 3.000 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 700 είναι ειδικευμένοι ιατροί µε άριστη επιστημονική κατάρτιση. 

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης της ποιότητας και εφαρμόζει πρότυπα ISO σε όλο το φάσμα των εξετάσεων και δραστηριοτήτων.

Όλα τα νέα του Ομίλου σε https://bioiatriki.gr/, Facebook, Instagram, Linkedin.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ: Εγκαίνια του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Πρότυπο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης Περιστερίου

Η νέα υποδομή ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του Ομίλου στους τομείς της ογκολογίας, καρδιολογίας, νευρολογίας και γενικής πυρηνικής ιατρικής

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Το επόμενο μεγάλο νέο για την Εθνική Ασφαλιστική

Τριετής συλλογική σύμβαση εργασίας σμιλεύεται στα γραφεία της Διοίκησης

Το Vivian Lab και η Βιοϊατρική φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Menopause Days

Σε κάθε σταθμό της δράσης και με διαδραστικό τρόπο οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Αύγουστος είναι… να χαρίζεις ζωή»: Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Σύνταγμα 25-27 Αυγούστου

Μερικά λεπτά από τον χρόνο μας μπορούν να μετατραπούν σε ανεκτίμητη προσφορά ζωής, ιδίως σε μια περίοδο όπου τα αποθέματα μειώνονται σημαντικά

Στα 30 χτίζεται η υγεία του αύριο – Η πρόληψη γίνεται επένδυση ζωής

Η Generali αναδεικνύει τον μακροπρόθεσμο ρόλο που έχουν οι καθημερινές επιλογές στην υγεία, στην ευεξία και στη μακροζωία μας

Στον Όμιλο Qualco ανατίθεται η ψηφιακή χαρτογράφηση της ακίνητης περιουσίας του Υπ. Υγείας

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν €10 εκατ., αφορά ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύνθετα χαρτοφυλάκια ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ιό Δυτικού Νείλου: «Στην Αττική τo 70% των κρουσμάτων και 10 θάνατοι – Έγιναν έγκαιρα οι απαιτούμενες ενέργειες;»

Ουσιαστική ενημέρωση για ένα θέμα που αφορά την επιχειρηματική κοινότητα και το σύνολο της κοινωνίας ζητά ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Αύγουστος είναι… να χαρίζεις ζωή»: Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Σύνταγμα 25-27 Αυγούστου

Μερικά λεπτά από τον χρόνο μας μπορούν να μετατραπούν σε ανεκτίμητη προσφορά ζωής, ιδίως σε μια περίοδο όπου τα αποθέματα μειώνονται σημαντικά

Ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης – Τι αλλάζει για τους οδηγούς ενημερώνει η INTERLIFE

Με το SAFE BIKE η εταιρεία προσφέρει κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων, αλλά και πρόσθετες καλύψεις

Στα 30 χτίζεται η υγεία του αύριο – Η πρόληψη γίνεται επένδυση ζωής

Η Generali αναδεικνύει τον μακροπρόθεσμο ρόλο που έχουν οι καθημερινές επιλογές στην υγεία, στην ευεξία και στη μακροζωία μας

Ασφάλεια ακινήτου. Ο μη πλούσιος τη χρειάζεται, ο πλούσιος την κάνει πάντα. Ποιος είναι το κορόιδο;

Στην Ελλάδα των «αρνητών της λογικής», εκατομμύρια ιδιοκτήτες «κάνουν οικονομία» κάθε χρόνο και «στη στραβή» βρίζουν το κράτος…

Χ. Γεωργίου: Αναμένουμε ανάπτυξη των ΤΕΑ, μαζί και των ομαδικών ασφαλιστηρίων

Δήλωση του Διευθυντή Χαρτοφυλακίου και Προέδρου Allianz ΑΕΔΑΚ στο περιθώριο του #ocin26