back to top
26.5 C
Athens
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026

Βιώσιμο Σύστημα Υγείας και Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ με την υποστήριξη της INTERAMERICAN και της Philips 

Διαδικτυακή συζήτηση ευρύτερου ενδιαφέροντος για τα Συστήματα Υγείας και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Υγεία, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων, οργανώνεται την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου (3:30–5:00μ.μ.). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ με τη σύμπραξη της INTERAMERICAN και της Philips. Η διαδικτυακή συζήτηση θα προβληθεί σε livestreaming, σε συνεργασία με τον οργανισμό Μέσων Επικοινωνίας DPG, μέσω του YouTube Channel του cnn.gr. 

- Advertisement -

Ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ αποτελεί ανεξάρτητο επιχειρηματικό Σωματείο με σκοπό τη διαφύλαξη και την προαγωγή των κοινών επαγγελματικών συμφερόντων, αλλά και την επίλυση ζητημάτων των εταιρειών μελών του από νομική, οικονομική και κοινωνική άποψη, στο πλαίσιο της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας. Ο Σύνδεσμος επιζητεί να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός εξαιρετικά επίκαιρου προβληματισμού, μέσα από την εν λόγω διαδικτυακή συζήτηση, για τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας και τη μετάβαση σε μια εποχή καθοριστικής εφαρμογής της τηλεϊατρικής. 

Η INTERAMERICAN, έχοντας ως αποστολή της να «βοηθά τους ανθρώπους να ζουν πιο ασφαλείς, περισσότερο και καλύτερα» με τις υπηρεσίες της στον τομέα της υγείας και ευζωίας, με το χαρακτηριστικό του «ψηφιακού ασφαλιστή», υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, με σκοπό την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως αυτή της πανδημίας με ανάδειξη λύσεων. Αντιστοίχως, η Philips, αξιόπιστος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας υγείας για περισσότερο από 90 χρόνια, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τα συστήματα υγείας. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας, αποδεικνύει στην πράξη ότι πάντα υπάρχει τρόπος για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή για όλους, ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές έντονων προκλήσεων εν μέσω πανδημίας. 

- Advertisement -

Για τους λόγους αυτούς, στη διαδικτυακή συζήτηση έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν σημαντικά πρόσωπα, που αναμένεται να φωτίσουν τον δρόμο για βιώσιμες λύσεις στην υγεία και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα, που έχει ξεκινήσει. 

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι του cnn.gr Νατάσσα Σπαγαδώρου ως κεντρική συντονίστρια της συζήτησης και o Δημήτρης Μαλλάς, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, Σίμου Αναστασόπουλου στη θεματική ροή, που θα αναπτυχθεί σχετικά με:

  • τα Βιώσιμα Συστήματα Υγείας και την αναγκαιότητα ευρύτερων συμπράξεων
  • τη διαχείριση Υγειονομικών Κρίσεων, με αφορμή την πανδημία
  • την Ψηφιακή Τεχνολογία στην Πρωτοβάθμια Υγεία
  • τη δυναμική αξία εφαρμογής της Τηλεματικής στην Υγεία.

Συνομιλητές σε αυτή την πρωτοβουλία θα είναι οι Βασίλης Κοντοζαμάνης, Υφυπουργός Υγείας, Γιώργος Γεωργαντάς, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γκίκας Μαγιορκίνης, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογικής ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ – Δήμαρχος Τρικκαίων, Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος INTERAMERICAN, Παναγιώτης Μπαράς,Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Philips Hellas S.A. και Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας INTERAMERICAN και Πρόεδρος του EURAPCO Health Group. 

Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης μπορούν οι αναγνώστες να στέλνουν τις ερωτήσεις τους στο email health@cnn.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Στο βήμα του MDRT DAY 2026 η Μαρία Σεβαστάκη – Η ηγεσία στο επίκεντρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Aldemar Olympian Village

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market