Η SAS σας προσκαλεί στο Beyond Tomorrow, το απόλυτο virtual event για τα Analytics και την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η SAS, την κορυφαία εταιρεία στο χώρο των analytics και της τεχνητής νοημοσύνης διοργανώνει το Beyond Tomorrow, ένα τριήμερο virtual event που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Νοεμβρίου, με συμμετοχή κορυφαίων οργανισμών και στελεχών από επιχειρήσεις σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία, Τουρκία, Μέση Ανατολή και Αφρική. Η διοργάνωση αυτού του μοναδικού συνεδρίου αποτελεί την ανταπόκριση της εταιρείας στις ανάγκες των επιχειρήσεων για καινοτόμες στρατηγικές και προσεγγίσεις, ώστε να ξεπεράσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας και να προσαρμοστούν καλύτερα στις νέες συνθήκες.

«Ο κόσμος μεταβάλλεται συνεχώς και οι επιχειρήσεις πασχίζουν να λειτουργήσουν σε αυτό το περίπλοκο οικονομικό περιβάλλον. Από την αρχή του έτους, ήρθαμε αντιμέτωποι με την απότομη προσαρμογή στην τηλεργασία και γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών αλλαγών στην καταναλωτική συμπεριφορά, ενώ πολλές κυβερνήσεις επέβαλλαν περιοριστικά μέτρα. Συνεπώς, οι στρατηγικές που ορίστηκαν στις αρχές του έτους έπρεπε να αλλάξουν. Το ερώτημα πλέον είναι πως θα περάσουμε από τη στρατηγική του «θεραπεύειν» στην στρατηγική του «προλαμβάνειν». Η δυνατότητα προσαρμογής στις ταχύτατα μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, η γρήγορη ανάπτυξη αναλυτικών μοντέλων και η λήψη αποφάσεων βασισμένες σε πληροφόρησης προερχόμενη από analytics, γίνονται ολοένα και πιο επιτακτικές για να ξεπεραστούν οι κρίσεις και να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις περαιτέρω στη σημερινή πραγματικότητα.» δήλωσε ο Shukri Dabaghi, Regional VP CEMEA της SAS.

Οι συμμετέχοντες στο virtual event θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από ένα πλούσιο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων χώρων αλληλεπίδρασης και ζωνών networking για να μπορούν οι ίδιοι να διαμορφώσουν το εξατομικευμένο πρόγραμμά τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέρουσες ομιλίες από οραματιστές, τοποθετήσεις για τις σύγχρονες τάσεις, συζητήσεις και deep dive sessions για data scientists, συζητήσεις όπου παίκτες του κλάδου των analytics, αλλά και προσκεκλημένοι από άλλους κλάδους θα μοιραστούν τις γνώσεις τους, executive workshops, sessions σχετικά με την ακαδημαϊκή καριέρα και την εκπαίδευση, ενώ θα υπάρχουν και ειδικοί virtual χώροι για παιχνίδια και demo.

Οι ομιλητές του event θα παρουσιάσουν αληθινά case studies για τον τρόπο με τον οποίο η SAS μπορεί μεταμορφώσει μυριάδες δεδομένα σε ωφέλιμη πληροφόρηση, ενώ παράλληλα θα δείξουν και πρακτικές που συμβάλλουν στην πρόοδο με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, των εξελιγμένων analytics, του IoT, του cloud και πολλών άλλων.

Μεταξύ των ομιλητών στο Beyond Tomorrow είναι οι:

  • Raymond Kurzweil, Best-selling Author, Pioneering Inventor, and Futurist
  • Rik Vera, Founding Partner Nexxworks & Renowned Keynote Speaker & Author
  • Richard Van Hooijdonk, Trendwatcher, Futurist, & Human Cyborg
  • Jim Goodnight, CEO, SAS
  • Oliver Schabenberger, Executive Vice President, Chief Operating Officer and Chief Technology Officer, SAS
  • Shukri Dabaghi, Regional Vice President, SAS CEMEA

Οι εγγραφές για το Beyond Tomorrow έχουν ήδη ανοίξει και μπορείτε να κάνετε τώρα την δική σας εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*