back to top
11.4 C
Athens
Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Νίκος Χουλιάρας, iif20: Η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα έχει προσφέρει πολλά, χωρίς να έχει λάβει την ανάλογη αναγνώριση

Στην αξία του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στη ελληνική κοινωνία και οικονομία, την εταιρική ανάπτυξη, την αύξηση της παραγωγής και την προστιθέμενη αξία που πηγάζει από τα δίκτυα συνεργασίας αναφέρθηκε ο κ. Νίκος ΧουλιάραςΔιευθυντής Πωλήσεων, Eurolife FFH, από το βήμα του Insurance Intermediaries Forum με θέμα ”Οι λύσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς εν καιρώ COVID-19″.

Το πρωτοποριακό B2B και B2C συνέδριο, με σημαντικούς ομιλητές, εξειδικευμένα panels και ειδικές παρουσιάσεις, με όλες τις τελευταίες τάσεις και λύσεις για τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα, διεξάγεται σήμερα και μεταδίδεται μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP και φιλοξενεί στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και των εταιρικών δικτύων πωλήσεων, καθώς  και κορυφαίους εκπρόσωπους όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Insurance Intermediaries Forum 2020_Ομιλία – Παρουσίαση: Νίκος Χουλιάρας, Eurolife FFH from Ethos Media SA on Vimeo.

 

 

Δείτε επίσης: Αλ. Σαρρηγεωργίου, iif20: Ο Covid-19 φέρνει με πολύ επιταχυμένους ρυθμούς το μέλλον στο σήμερα

Η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα έχει προσφέρει πολλά, χωρίςνα έχει λάβει την ανάλογη αναγνώριση, τόνισε ο κ. Χουλιάρας. “Σήμερα διακρίνεται μια τάση αλλαγής του ρόλου που αντιλαμβάνεται η ελληνική κοινωνία τον θεσμό. Πρέπει ωστόσο όλοι εμείς να καταλάβουμε ότι λειτουργούμε ως πρεσβευτές του θεσμού και να λειτουργούμε μακροπρόθεσμα”.

Όπως σημείωσε το έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, η Eurolife ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2000 και σήμερα αποτελεί μία πολυκαναλική εταιρεία. Παρουσιάζει διαχρονικά έντονη ανάπτυξη, παρέχοντας προϊόντα αιχμής. “Τέλος του 2019 τα δύο μεγάλα συνεργαζόμενα δίκτυα της εταιρείας, μοιράστηκαν σχεδόν το σύνολο της παραγωγής, γεγονός που δείχνει την σπουδαιότητα και την εμπιστοσύνη στην διαμεσολάβηση.  Είμαστε μία εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη, γιατί δεν εξέπληξε -αιφνιδίασε ποτέ κανέναν και εξελίσσει τα προϊόντα της πάντα από κοινού με τους συνεργάτες της”.

Μιλώντας για την εταιρική ανάπτυξη είπε, “είναι κοινό μυστικό πως αν θέλει μία εταιρεία να αναπτυχθεί πρέπει να σέβεται την άποψη του διαμεσολαβητή, που είναι σε επαφή με τον πελάτη. Έχουν, πλέον,  δημιουργηθεί κατάλληλα εργαλεία μάρκετινγκ για την υποστήριξη των ανθρώπων της πρώτης γραμμής -των διαμεσολαβητών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

H Eurolife FFH δημιούργησε για άλλη μια χρονιά πραγματική αξία για τους ασφαλισμένους της

Απόδοση 3,76% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου για το 2025

Ο ασφαλιστικός κλάδος στην κορυφή: Τι μας λένε τα κέρδη του 2024

Η μεγαλύτερη πρόκληση δεν είναι η αύξηση των κερδών, αλλά η διατήρησή τους και η επέκταση σε νέες ανάγκες, ενώ μάλιστα η διεθνής οικονομία παραμένει αβέβαιη

ICAP CRIF: Αυτές είναι οι 5 πιο κερδοφόρες ασφαλιστικές του 2024

Με σωρευτικά κέρδη ύψους €336,6 εκατ., κάλυψαν το 78,2% των συνολικών EBITDA του κλάδου

Έξι ασφαλιστικές εταιρείες ανάμεσα στις 100 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις

Η παρουσία τους στη λίστα Fortune Greece 100 αποτυπώνει τη σταθερή δυναμική του ασφαλιστικού κλάδου και τον ρόλο του στην εγχώρια οικονομία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Και Αν Συμβεί… Να αλλάξουν οι κανόνες του παιχνιδιού;» με καλεσμένη τη Χριστίνα Φυτέα

Μια ουσιαστική, θεσμική συζήτηση για το τι πραγματικά συμβαίνει στην αγορά και πώς επηρεάζονται ασφαλισμένοι και επαγγελματίες

Δ. Λύχρου: «Η νέα γενιά δεν απορρίπτει την ασφάλιση – αμφισβητεί τον τρόπο που της μιλάμε»

«Η τεχνολογία μας φέρνει αντιμέτωπους με αυτό που καμία μηχανή δεν μπορεί να κάνει... Αν η διαμεσολάβηση αποδυναμωθεί, το κόστος θα το πληρώσει η κοινωνία»

AI, κυβερνοασφάλιση και κυβερνοκίνδυνοι: Γιατί το 2026 θεωρείται έτος καμπής

Εξηγεί ο Digital Risk Insurance Broker και Cyber Resilience Strategist Νίκος Γεωργόπουλος

Η PENCO πίσω από την ασφαλιστική κάλυψη του εργοστασίου της Βιολάντα στα Τρίκαλα

Ποιες εταιρείες συμμετέχουν στο συνασφαλιστήριο περιουσίας και διακοπής εργασιών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: 1η Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ανδριάντα του Ι. Καποδίστρια στην Αττική

Παράλληλα, η Πλατεία Δημαρχείου Ελληνικού-Αργυρούπολης μετονομάζεται σε Πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια

Τερέζα Σκαρλάτου: «Η Ασφάλιση Πιστώσεων και Εγγυήσεων από την Allianz Trade προσφέρει στις επιχειρήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται» 

Η CEO της Allianz Trade αποκαλύπτει στο «IW» μια φιλοσοφία ηγεσίας που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, στη συνεργασία αλλά και στη δύναμη των δεδομένων

Τι διαβλέπει η Munich Re, τα στραβοπατήματα

Στο επίκεντρο οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι και η αβεβαιότητα που περιβάλλει την πολιτική των ΗΠΑ – Προβλέψεις για Ευρώπη, Κίνα αλλά και τεχνολογικές μετοχές

Η HDI παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Climate Risk Consulting Service»

Mια επιστημονική λύση πρόγνωσης νέας γενιάς, που αξιοποιεί την ΤΝ και τα πιο σύγχρονα γεωχωρικά εργαλεία της εταιρείας

Η ανατροφή ενός παιδιού στην Ελλάδα: Κόστος, προκλήσεις και ο ρόλος του οικονομικού σχεδιασμού

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Generali Greece, το συγκεκριμένο κόστος μέχρι την ενηλικίωση αγγίζει κατά μέσο όρο τις 233.000 ευρώ