Αλ. Σαρρηγεωργίου, iif20: Ο Covid19 φέρνει με πολύ επιταχυμένους ρυθμούς το μέλλον στο σήμερα

Στην μεγάλη αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει την εποχή που διανύουμε λόγω της πανδημίας της κρίσης Covid-19 και της γεωπολιτικής έντασης που επικρατεί στο χώρο του Αιγαίου αναφέρθηκε ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος ΔΣ, ΕΑΕΕ & Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife FFH κατά τον θεσμικό του χαιρετισμό στο πλαίσιο του Insurance Intermediaries Forum με θέμα ” Οι λύσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς εν καιρώ COVID-19″.

Το πρωτοποριακό B2B και B2C συνέδριο, με σημαντικούς ομιλητές, εξειδικευμένα panels και ειδικές παρουσιάσεις, με όλες τις τελευταίες τάσεις και λύσεις για τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα, διεξάγεται σήμερα και μεταδίδεται μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP και φιλοξενεί στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και των εταιρικών δικτύων πωλήσεων, καθώς  και κορυφαίους εκπρόσωπους όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Όπως σημείωσε ο κ. Σαρρηγεωργίου, απαιτείται ψυχραιμία καθώς “ο Covid φέρνει με πολύ επιταχυμένους ρυθμούς το μέλλον στο σήμερα. Οι επαγγελματίες ασφαλιστές απέδειξαν την αξία τους. Πρέπει ωστόσο όλοι να ψηφιοποιηθούν για να ακολουθήσουν τις εξελίξεις”. Τα τέσσερα σημεία τα οποία τόνισε κατά την ομιλία του:

1.     Ανακοινώνονται αριθμοί σοκ για την ύφεση. Έχουμε δύσκολες ημέρες μπροστά μας. Θα βρούμε μπροστά μας το έλλειμμα του τουρισμού.

2.     Έρχεται ενίσχυση στην οικονομία, αλλά το πού και πώς θα μπουν αυτά τα λεφτά είναι φλέγον ζήτημα.

3.     Κάτω 4,5% η ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα. Χρειάζεται προσοχή, προσεκτικοί χειρισμοί. Η καταιγίδα είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας.

4.     Υπάρχει συνειδητοποίηση του κόσμου για το πόσο ανάγκη έχει την ασφάλιση(υγεία, σύνταξη, φυσικές καταστροφές). Εδώ ακριβώς βρίσκεται η ευκαιρία.

Insurance Intermediaries Forum 2020_Θεσμικός Χαιρετισμός: Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου from Ethos Media SA on Vimeo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*