Ι. Τοζακίδης: Ο διαμεσολαβητής πιάνει κάθε μέρα τον παλμό της αγοράς

Στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, την επιμόρφωση των διαμεσολαβητών και το νέο κανονισμό αναφέρθηκε ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος ΕΑΔΕ, Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ιδρυτής, Liberty Insurance Agents από το βήμα του Insurance Intermediaries Forum με θέμα ” Οι λύσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς εν καιρώ COVID-19″.

Το πρωτοποριακό B2B και B2C συνέδριο, με σημαντικούς ομιλητές, εξειδικευμένα panels και ειδικές παρουσιάσεις, με όλες τις τελευταίες τάσεις και λύσεις για τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα, διεξάγεται σήμερα και μεταδίδεται μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP και φιλοξενεί στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και των εταιρικών δικτύων πωλήσεων, καθώς  και κορυφαίους εκπρόσωπους όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

“Σήμερα ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής είναι πιστοποιημένος, και επιμορφώνεται. Η τεχνολογία μπορεί να μην έχει μπει ακόμα σε πολύ μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητά μας, όμως στην περίοδο του κορωνοϊού υπήρξε μεγάλη προσαρμοστικότητα, σε ανθρώπους που είχαν μάθει να λειτουργούν μόνο δια ζώσης. Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πιάνει κάθε μέρα τον παλμό της αγοράς και μεταφέρει πολύτιμη πληροφόρηση προς τα πάνω. Είναι σημαντικό πώς θα μπουν νέοι άνθρωποι στο επάγγελμα. Πρόσφατα αλλάξαμε τον κανονισμό μας προς το καλύτερο, ώστε να είναι προσαρμοστικός. Η συλλογική δύναμη είναι το μέλλον και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να βαδίσουμε όλοι μας”.

 

Insurance Intermediaries Forum 2020_Θεσμικός Χαιρετισμός: Ιωάννης Τοζακίδης from Ethos Media SA on Vimeo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*