Ι. Χατζηθεοδοσίου: Η ύφεση λόγω Covid, μεγαλύτερη από κείνη των μνημονίων

Στις δυσμενείς συνέπειες που έχει η κρίση της πανδημίας στην οικονομία, στην “έκρηξη” των ανασφάλιστων και στην προσπάθεια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την επίτευξη της ψηφιακής σύγκλισης αναφέρθηκε ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) & Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Mega Brokers AE στο πλαίσιο του Insurance Intermediaries Forum με θέμα ” Οι λύσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς εν καιρώ COVID-19″.

Το πρωτοποριακό B2B και B2C συνέδριο, με σημαντικούς ομιλητές, εξειδικευμένα panels και ειδικές παρουσιάσεις, με όλες τις τελευταίες τάσεις και λύσεις για τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα, διεξάγεται σήμερα και μεταδίδεται μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP και φιλοξενεί στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και των εταιρικών δικτύων πωλήσεων, καθώς  και κορυφαίους εκπρόσωπους όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηθεοδοσίου, η ύφεση που προκαλεί η πανδημία θα είναι πιο μεγαλύτερη από αυτή που προκάλεσαν τα μνημόνια. “Παρατηρούμε μεγάλη έκρηξη στα ανασφάλιστα, γιατί οι κυβερνήσεις δεν εφαρμόζουν το νόμο που ψήφισαν. Ως επιμελητήριο ξεκινάμε μια προσπάθεια να μπούμε στη νέα αποχή έχοντας όπλα. Ξεκινάμε εκπαίδευση. Θέλουμε να πετύχουμε την ψηφιακή σύγκληση. Απαιτείται δημιουργία eshops σε όλους τους κλάδους. Πρέπει να μπούμε γρήγορα σε αυτή τη φιλοσοφία. Καλούμε τις ασφαλιστικές εταιρείες να στηρίξουν την προσπάθεια εκπαίδευσης των ασφαλιστικών συμβούλων”.

 

Insurance Intermediaries Forum 2020_Θεσμικός Χαιρετισμός: Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου from Ethos Media SA on Vimeo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*