14.2 C
Athens
Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το μέλλον των συνεδρίων (video)

Για τον επιτυχημένο θεσμό των Greek Hospitality Awards, την επιχειρηματική ευελιξία εν καιρώ πανδημίας, την προστιθέμενη αξία του κλάδου της φιλοξενίας στην οικονομία και το νέο brand της Ethos Media, την πρωτοπόρα πλατφόρμα LiveOn, μίλησε ο CEO του ethosGroup, Κωνσταντίνος Ουζούνης, στην εκπομπή BUSINESS PLAN του STAR Κεντρικής Ελλάδος.

“Η διοργάνωση των βραβείων είχε μια περιπετειώδη πορεία, καθώς ενώ όλα ήταν έτοιμα ώστε η απονομή των βραβείων να πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου, συνέπεσε με το Lockdown, οπότε και αναβλήθηκε για τις αρχές Οκτωβρίου. Σχεδιάζαμε να πραγματοποιηθεί με 2 ξεχωριστές 5άδες, όπου ένας εκπρόσωπος από κάθε ξενοδοχείο θα παραλάμβανε το βραβείο, ωστόσο και αυτός ο προγραμματισμός συνέπεσε με τον περιορισμό του ορίου των 50 ατόμων καθώς μειώθηκαν στα 9 άτομα κι έτσι δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας. Ωστόσο, επειδή η ευελιξία είναι ενδεικτικό στοιχείο του πως λειτουργούμε ως εταιρεία, τελικά η απονομή έγινε με hybrid τρόπο – οι παρουσιαστές στο Divani Cravel, τα πάνελ ψηφιακά και οι απονομές σε video” τόνισε ο κ. Ουζούνης.

- Advertisement -

Όλα αυτά φυσικά χάρις στην LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων, νέο μέλος της οικογένειας του ethosGroup. Πρόκειται για τον απόλυτα λειτουργικό και εύκολο στον χειρισμό συνδυασμό τεχνολογίας και τεχνογνωσίας που «ζωντανεύει» ξανά την αγορά συνεδρίων και εκθέσεων!

“Η επίπτωση του Covid-19 θα σβήσει πολύ αργά στην επιχειρηματική δραστηριότητα και θα συνεχιστεί και το 2021. Αυτό ως εταιρεία το αντιληφθήκαμε εγκαίρως, κινηθήκαμε γρήγορα κι αυτό επαληθεύεται από το γεγονός ότι υλοποιήσαμε την πλατφόρμα LiveΟn. Ήδη έχουμε κάνει 7 events μέχρι τώρα με τον δείκτη ικανοποίησης των χορηγών και των συμμετεχόντων να είναι στο 4,7/5, όπου κρατήσαμε τον τζίρο μας, έχουμε την δική μας πλατφόρμα που αποτελεί ένα νέο Brand για μας και αυτή τη στιγμή έχουμε πελάτες που μισθώνουν την πλατφόρμα για τα δικά τους events.

- Advertisement -

 

Η πρωτοπόρα πλατφόρμα

  • Απλό, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον για διοργανωτές, εκθέτες & επισκέπτες!
  • Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο, με χαμηλό κόστος χρήσης και πληρωμή on-site χωρίς κρυφές χρεώσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις!
  • Εύκολο και αποτελεσματικό διαχειριστικό περιβάλλον για τον διοργανωτή!
  • Ειδική σχεδίαση για mobile συσκευές, πλήρως προσαρμόσιμη σε κάθε σας ανάγκη!
  • Σχεδιασμένη για κάθε τύπο εκδήλωσης (εμπορικές εκθέσεις, IR παρουσιάσεις, PR events, ιατρικά συνέδρια, μόνιμα εκθετήρια κλπ), οποιουδήποτε μεγέθους και συχνότητας!
  • Απόλυτα ασφαλή πλοήγηση με end-to-end κρυπτογράφηση και εξελιγμένα security features
  • Ενσωματωμένο σύστημα εγγραφής και αγοράς εισιτηρίων, με δυνατότητα σύνδεσης με σύστημα ασφαλούς πληρωμής!
  • Πλήρης υποστήριξη από ειδικευμένο Customer Success Manager της εταιρείας μας, που σας συμβουλεύει για την επιτυχία της εκδήλωσης σας!
  • Και, αν θέλετε εσείς να ασχοληθείτε μόνο με το business, μια πλήρως οργανωμένη και έμπειρη ομάδα που μπορεί να αναλάβει …τα υπόλοιπα της εκδήλωσης σας: στρατηγική, σχεδίαση, οργάνωση, διαχείριση, υλοποίηση κλπ.

 

“Καθοδηγητική αρχή της Ethos Media είναι η παροχή αξίας στους ανθρώπους των κλάδων στους οποίους έχουμε δραστηριοποίηση. Τιμούμε τον χώρο του τουρισμού και αφιερώνουμε όλες τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να προβάλλουμε το έργο τους με πολυσχιδείς τρόπους” ανέφερε.

 

Ο τουρισμός αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας

“O κλάδος του τουρισμού έχει μια πάρα πολύ δύσκολη εξίσωση να λύσει. Συνολικά εμείς ως Ethos Media, θεωρούμε ότι καμιά εμπορική δραστηριότητα η οποία ταιριάζει στη χώρα δεν περισσεύει. Κάθε δραστηριότητα να υποστηρίζεται και να μεγαλώνει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο τουρισμός αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας, ταιριάζει στη χώρα και πρέπει να υποστηριχθεί και από την δική μας την πλευρά και από τους θεσμικούς παράγοντες. Το marketing είναι πολύ σημαντικό ακόμα κι όταν είσαι 100% booked. Δεν πρέπει οι τουριστικές μονάδες να επαναπαύονται”, τόνισε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στ. Στεφανίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα πιο ανθεκτικό, ασφαλές και βιώσιμο αύριο για την ελληνική φιλοξενία»

Μιλώντας στα Greek Hospitality Awards 2025, τo διευθυντικό στέλεχος της ERGO ανέδειξε τον ρόλο της ασφάλισης στη βιωσιμότητα του τουρισμού

Το «ευχαριστώ» που επισφράγισε το 12ο Συνέδριο της GAMA Global Hellas-Cyprus και της ΕΣΑΠΕ

Η ημέρα, γεμάτη συζητήσεις, ομιλίες, βραβεύσεις και συγκινητικές στιγμές, έκλεισε με έναν τόνο ευγνωμοσύνης

Greek Water Summit 2025: Άνοιξε ο Εθνικός Διάλογος για το Νερό 

Με κεντρικό θέμα «Προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα των υδάτων», το Greek Water Summit 2025 (#gwas25) ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο του νερού

50 κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφεραν στο φως τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 50 κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι τόνισαν ιδιαίτερα την αξία του ετήσιου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ημερίδα για την ELD συνδιοργανώνουν στις 17/11 οι ασφαλιστικές ενώσεις Ελλάδας και Ιταλίας

Δείτε το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης και κάντε την εγγραφή σας

Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιούς Μακροζωίας: Επιστήμη, πρόληψη και ευεξία για ένα βιώσιμο μέλλον

Σκοπός του νέου φορέα, η παραγωγή γνώσης, η διαμόρφωση νέων προτύπων πρόληψης και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής

Ο Σύλλογος Ασφαλιστών Δωδεκανήσου ΙΣΧΥΣ μιλά στους μαθητές για την ευθύνη πίσω από το τιμόνι

Ενημερωτικές επισκέψεις σε λύκεια της Ρόδου, με τη συνδρομή της Τροχαίας και του Παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη

Στον Βόλο ο Πρόεδρος του EΕΑ – Επίσημος καλεσμένος στην επετειακή εκδήλωση των 20 χρόνων του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας

Στη διάρκεια της βραδιάς αναμένεται να τιμηθούν πρόσωπα και συνεργασίες που στήριξαν την πορεία του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Έρευνα Metron Analysis για το ΕEA: Απαισιοδοξία επικρατεί στις νεότερες ηλικίες για την πορεία της χώρας

Τα ευρήματα προβληματίζουν και απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις, τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Χατζηθεοδοσίου

ΦΡΟΝΤΙΖΩ: Δωρεάν φροντίδα για ηλικιωμένους με χρόνια νοσήματα στα Πολυδύναμα Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διά ζώσης συνεδρίες αλλά και εξ αποστάσεως φροντίδα

Ημερίδα για την ELD συνδιοργανώνουν στις 17/11 οι ασφαλιστικές ενώσεις Ελλάδας και Ιταλίας

Δείτε το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης και κάντε την εγγραφή σας

Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιούς Μακροζωίας: Επιστήμη, πρόληψη και ευεξία για ένα βιώσιμο μέλλον

Σκοπός του νέου φορέα, η παραγωγή γνώσης, η διαμόρφωση νέων προτύπων πρόληψης και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής

Ρεκόρ σημείωσαν τα αποτελέσματα 3μήνου-9μήνου της Allianz – Βίντεο

Πλέον η εταιρεία αναμένει λειτουργικά κέρδη τουλάχιστον €17 δισ. για το σύνολο του έτους