back to top
19 C
Athens
Τετάρτη 6 Μαΐου 2026

INTERAMERICAN: Στηρίζει έμπρακτα την Εθελοντική Αιμοδοσία στα νησιά

Η εταιρεία παρούσα και στη 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Η εθελοντική αιμοδοσία στην INTERAMERICAN αποτελεί παράδοση δεκαετιών, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για την υγεία και τη διάθεση αλληλεγγύης των εθελοντών εργαζομένων και συνεργατών της γι’ αυτή την «Κατάθεση Ζωής». Με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, η εταιρεία υποστηρίζει και φέτος τον θεσμό της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που σκοπό έχει να αναδείξει το μήνυμα της αξίας της αιμοδοσίας. Επιπλέον, η INTERAMERICANείναι φέτος και οικονομικά χορηγός  της εκστρατείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στη νησιωτική Ελλάδα για την ενημέρωση των νησιωτών και την προβολή του εθελοντισμού στην αιμοδοσία.

- Advertisement -

Η Αφή της «Φλόγας της Αγάπης»για τη 18η Λαμπαδηδρομία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και η INTERAMERICANσυνόδευσε τη φλόγα και τους 30 περίπου δικυκλιστές της Λέσχης HarleyDavidsonμε 3 οχήματα Βοήθειας (2 οδικής και 1 ασθενοφόρο) στη διαδρομή από την αφετηρία – το Παναθηναϊκό Στάδιο μέχρι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, τον πρώτο σταθμό της λαμπαδηδρομίας προς τιμήν του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

- Advertisement -

Η τελετή έναρξης  οργανώθηκε, με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής, στον Αρχαιολογικό χώρο των Στύλων του Ολυμπίου Διός, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, του Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (E.KE.A.) Παναγιώτη Κατσίβελα, του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρος Αντώνη Αυγερινού, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΣυλλόγωνΕθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) Χρήστου Πρωτόπαπα και Εκπροσώπων Δημοσίων Αρχών και Υγειονομικών Υπηρεσιών. Η φλόγα θα περάσει από πολλές πόλεις της Ελλάδος και στις 11 Οκτωβρίου θα επιστρέψει στην Αθήνα για την τελετή λήξης, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π .Ο.Σ.Ε.Α), ιδρύθηκε το 1987. Αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική μη Κερδοσκοπική Εθελοντική Οργάνωση για την Αιμοδοσία στην χώρα μας. Έχει μέλη της σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος, που προσπαθούν να μετατρέψουν τους αιμοδότες αναπλήρωσης σε τακτικούς εθελοντές αιμοδότες και αναπτύσσουν δράση συνεχούς ενημέρωσης του κοινού τόσο για την Εθελοντική Αιμοδοσία όσο και για τη Δωρεά Οργάνων και Ιστών Σώματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

Αλλαγή νοοτροπίας τώρα – πριν από την επόμενη καταστροφή

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με όρους «μετά την καταστροφή»

Anytime: Δυναμική είσοδος στη Ρουμανία με αιχμή το «no-surprise insurance»

Το «Insurance World» βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της εταιρείας στο Βουκουρέστι

Η Interamerican AI-Marketing Brand της Χρονιάς

Στ. Φαλκονάκης: «Για εμάς, το ΑΙ δεν είναι μια εφήμερη τάση, αλλά ο καταλύτης που μετασχηματίζει ριζικά την εμπειρία του πελάτη»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

Mega Brokers: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ επιβράβευση για προσωπικό και συνεργάτες

Bonus, επιπλέον αμοιβές και παροχές επισφραγίζουν την επιτυχία του 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική για 10η χρονιά στο πλευρό του No Finish Line Athens

Περισσότερες από 2.200 συμμετοχές εργαζομένων και 24.661 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

Αλλεργίες και οδήγηση – ένας υποτιμημένος κίνδυνος την άνοιξη

Ειδικοί, όπως η Apeiron Insurance Project, επισημαίνουν ότι το πρόβλημα συγκέντρωσης συχνά επιδεινώνεται από τη χρήση αντιισταμινικών φαρμάκων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στις «Συμπληγάδες» του Ορμούζ η ευρωπαϊκή οικονομία

Οι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν βραχυπρόθεσμα την αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων, και άλλα θέματα που θα διαβάσετε στο νέο «ΧΡΗΜΑ Week»

Τα μηνύματα των ραντάρ της ERGO και της Munich Re προς τους ασφαλιστές

Η έκθεση «Tech Trend Radar 2026» συνοψίζει τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις που διαμορφώνουν τον ασφαλιστικό κλάδο τα επόμενα χρόνια

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

ΕΕΑ για 4ημερη εργασία: «Να δρούμε σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας»

Το Επιμελητήριο διακρίνει πιθανότητες υλοποίησης σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, αλλά ύστερα από διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς

Στρατηγική συνεργασία με τον Νικήτα Ε. Κουτσουράη ανακοίνωσε η Karavias

Το έμπειρο στέλεχος θα συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με έμφαση στην καινοτομία