Νέα 360° παγκόσμια καμπάνια για την Generali

Φόρος τιμής στους Συνεργάτες της το πρώτο teaser της καμπάνιας 

Η Generali λανσάρει την πρώτη της παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια στην ιστορία των 189 ετών της. Το πρώτο μέρος της καμπάνιας είναι αφιερωμένο στους πάνω από 150.000 Συνεργάτες της ασφαλιστικούς συμβούλους παγκοσμίως, οι οποίοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Lifetime Partner φιλοσοφίας της για τους ασφαλισμένους.

Το πρώτο ψηφιακό teaser υπογραμμίζει τον θεμελιώδη ρόλο που διαδραματίζουν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Μέσα από την πελατοκεντρική τους προσέγγιση, κατανοούν και αναλύουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων, παρέχοντας προσωποποιημένες λύσεις και υπηρεσίες.

Η καμπάνια θα διαρθρωθεί σε τρεις φάσεις, με την πρώτη να επικεντρώνεται στο ρόλο των Συνεργατών στη βελτίωση της ζωής και τη στήριξη των ασφαλισμένων. Η δεύτερη φάση, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, θα είναι αφιερωμένη στην Generali και τις αξίες που πρεσβεύει ως οργανισμός, ενώ η τρίτη φάση θα προβάλλει τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών. Η καμπάνια θα ξεκινήσει από την Ιταλία και την Ισπανία, την Πολωνία, την Ινδονησία, την Ουγγαρία και την Αυστρία, στη συνέχεια και θα προβληθεί σταδιακά σε όλες τις χώρες, όπου ο Όμιλος δραστηριοποιείται.

Η νέα παγκόσμια καμπάνια θα προβάλλεται σε διαφορετικά μέσα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, έντυπα και ψηφιακά μέσα καθώς και στα social media. Μέσα από την πολυκαναλική επικοινωνία, η Generali στοχεύει στο να ανοίξει έναν δυναμικό διάλογο με το καταναλωτικό κοινό, παρουσιάζοντας πώς ανταποκρίνεται στις διαφορετικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Η κα Isabelle Conner, Group Chief Marketing and Customer Officer, δηλώνει: «… Η μοναδικότητά μας είναι η ενσυναίσθηση, που αντιπροσωπεύει το brand μας, το ‘Reditude’, όπως συνηθίζουμε να λέμε στην Generali: το κόκκινο είναι το χρώμα μας και αντιπροσωπεύει το συναίσθημα και το ανθρώπινό μας πρόσωπο, ενώ η φιλοσοφία μας είναι το πάθος, ο δυναμισμός μας,  η πρόθεσή μας να δρούμε προληπτικά, παρέχοντας λύσεις. Αυτές ακριβώς τις αξίες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αποζητούν και οι καταναλωτές από ένα παγκόσμιο brand που θα τους βοηθά να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και το μέλλον τους». Η ίδια συμπλήρωσε ότι: «η δυνατότητα των οργανισμών να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών με ανθρώπινο πρόσωπο και συνέπεια αναδεικνύονται ως ακόμη πιο σημαντικές στην μετά Covid-19 εποχή, γεγονός που καθιστά το νέο μανιφέστο της Generali ακόμη πιο επίκαιρο και ουσιαστικό».

Η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Dentsu, μία από τα μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες παγκοσμίως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*