Χρ. Σαρδελής: Τιμώμενο πρόσωπο στα Diamonds Awards!

Τα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy» αποτελούν θεσμό για το ελληνικό επιχειρείν και την οικονομία γενικότερα, καθώς αναδεικνύουν τη δυναμική που έχει ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας ακόμη και σε περιόδους κρίσης.

Όμως, στα πλαίσια του θεσμού αυτού, αναδεικνύονται και προσωπικότητες, επιχειρηματίες που με τη δραστηριοποίησή τους βάζουν το δικό τους «λιθαράκι» στο ελληνικό όραμα, να καταστεί η χώρα μας εξέχον σημείο αναφοράς επιχειρηματικής δραστηριότητας και τόπος ευκαιριών.

Στο πλαίσιο αυτό, στη φετινή εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2020», τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορο Σαρδελή.

Η εκδήλωση

Ειδικότερα, στην εκδήλωση που διοργανώνει σε ετήσια βάση η εταιρεία «New Times Publishing», ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής αναδείχτηκε ως η προσωπικότητα που με την παρουσία της τιμά το ελληνικό επιχερείν!

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στο «Athens Hilton Hotel», παραβρέθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης και σημαίνοντες εκπρόσωποι των 150 ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, ενώ επεσήμαναν την ανάγκη σωστής αξιοποίησης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, διεύρυνσης της συμμετοχής του πρωτογενούς τομέα και της βιομηχανίας στο ΑΕΠ της χώρας αλλά και του ψηφιακού μετασχηματισμού του επιχειρείν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*