O ειδικός στις λοιμώξεις παθολόγος Γιώργος Παππάς στο VirusLive!

Ο εξειδικευμένος στις λοιμώξεις παθολόγος Γιώργος Παππάς φιλοξενείται στο VirusLive! αυτή την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα. Απαντά στις ερωτήσεις του διευθυντή του Virus Αιμίλιου Νεγκή για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του νέου ιού.

Ο κ. Παππάς είναι διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και συνεργάτης του Ινστιτούτου Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων. Είναι ο πρώτος γιατρός που από τον Ιανουάριο προειδοποιούσε για τον νέο κορωνοϊό και έκτοτε καθημερινά δημοσιεύει ένα ειδικό ημερολόγιο με τα δεδομένα, που προκύπτουν από τις νέες επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Πρόσφατα, ήταν ο πρώτος που στην Ελλάδα είχε επισημάνει τα κενά και τις αδυναμίες μεγάλης μελέτης, που αφορούσε την χλωροκίνη. Μελέτη η οποία τελικά αποσύρθηκε από το κατά τα άλλα έγκυρο περιοδικό The Lancet.

Ακόμη, ο κ. Παππάς σε συνεργασία με άλλους 3 Έλληνες ειδικούς είχαν καταθέσει στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων υπό το Σωτήρη Τσιόδρα ένα εναλλακτικό σχέδιο για την άρση της καραντίνας στη χώρα μας.

H παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό. Οι θεατές  έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν live την συζήτηση και να απευθύνουν ερωτήσεις προς τον καλεσμένο μας μέσω ειδικής εφαρμογής Q&A (ερωτήσεις & απαντήσεις) στο κανάλι της εκπομπής αλλά και με σχόλιο στις σελίδες του facebook όπου θα προβάλλεται η εκπομπή.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ψηφιακά τόσο από την ιστοσελίδα μας (https://virus.com.gr/live/) όσο και μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook, της EthosMedia και της EthosEvents.

πηγή: virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*