Τ.Ε.Α. ΥΠΟΙΚ: Για όσα χρειαζόμαστε σήμερα, αλλά και για όσα θα έρθουν αύριο… (video)

Μέσα σε περίπου 1,5 λεπτό ξετυλίγονται 16 χρόνια προσφοράς του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών και της πρωτοπόρας επαγγελματικής ομάδας που, με ανιδιοτέλεια, παρέχει ολοκληρωμένη συμπληρωματική υγειονομική περίθαλψη στα ασφαλισμένα της μέλη, τους εργαζομένους του Υπουργείου Οικονομικών και όλους τους υπαλλήλους, τα στελέχη του Δημοσίου Τομέα. 
Το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ στέκεται με επαγγελματισμό και με το πιο ανθρώπινο πρόσωπο σε όλους τους εργαζομένους του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, προσφέροντάς τους προαιρετική ασφάλιση ζωής και υγείας με μοναδικά προνόμια.
Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών αποτελεί μία διαχρονική αξία πρόσθετης ασφαλιστικής προστασίας, αλληλεγγύης και επαγγελματικής ασφάλισης.
 
Γιατί για το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ οι άνθρωποι μας είναι σημαντικοί
Ασφαλίζοντας συνολικά πάνω από  45.000 άτομα και διαχρονικά πάνω από 10.000 οικογένειες, κατέλαβε μέχρι σήμερα αποζημιώσεις 21.000 περιστατικών νοσηλείας, κόστους 32.000.000 ευρώ, σε  11.700 ασφαλισμένους μας.
Με την εξασφάλιση πρόσθετων -υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Υγείας  Εφάπαξ & Σύνταξης με πολύ χαμηλή ετήσια εισφορά από 120€ για κάθε ασφαλισμένο και μάλιστα με πλήρη φορολογική έκπτωσητόσο των εισφορών όσο και των παροχών, μπορείτε να διασφαλίσετε εσάς και την οικογένειά σας, απολαμβάνοντας πλεονεκτήματα του 2ου πυλώνα ασφάλισης μέσα από το 1ο και πολυπληθέστερο επαγγελματικό ταμείο.
 
Παρακολουθήστε το βίντεο:

Δείτε επίσης την τοποθέτηση του προέδρου Δρ. Χ. Νούνη, Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης – ΕΛΕΤΕΑ στο BanksLive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*