Θεοδώρα Γουργούλη, ΠΣΑΣ: Ο κόμπος έφθασε στο χτένι…

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται του ιστορικού ΠΣΑΣ καθώς με μια καυστική επιστολή της, η πρόεδρος κα Θεοδώρα Γουργούλη στηλιτεύει “κακώς κείμενα” στο εσωτερικό του Συνδέσμου. Κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις από μέλη του Δ.Σ που εμποδίζουν το έργο της, δηλώνει παράλληλα αποφασισμένη να διευλευκανθεί κάθε σημείο από τα πεπραγμένα (που απασχολούν εδώ και καιρό τον Σύνδεσμο) με στόχο οι διαμεσολαβητές να έχουν εικόνα και να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Αναλυτικά η επιστολή 

Ως  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και ως μάχιμη επί 28 έτη ασφαλιστικός σύμβουλος, δεν μου επιτρέπεται να σιωπώ σε μεθοδεύσεις που ως σκοπό έχουν την απομάκρυνση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, οι οποίοι  επιθυμούν την ανέλιξη του επαγγέλματός τους, τη συνένωση της διαμεσολάβησης και την οικονομική διαφάνεια των οικονομικών στοιχείων του ΠΣΑΣ .

Προσπάθησα με τη βοήθεια μελών του ΔΣ να προάγω, να ενώσω, να εξυγιάνω, να αποκαταστήσω την διαφάνεια, αλλά μεθοδεύσεις από μέλη του Δ.Σ εμποδίζουν το έργο μου. 

Τα βήματα που ακολούθησα έως και σήμερα για την επίτευξη των ανωτέρω είναι τα εξής:

  1. Επέδωσα εξώδικη δήλωσή μου προς το ΔΣ του Συνδέσμου μου στις 28/12/19 (για την νόμιμη έκδοση  παραστατικών δαπανών  με τη συναίνεσή μου).
  2. Επέδωσα εξώδικη δήλωσή μου την 1-6-2020 προς την εταιρία “GRAND RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ” (διότι ποτέ δεν μου εδόθησαν τα στοιχεία που κατ’ επανάληψη ζητούσα ως όφειλα και ακόμα έως και σήμερα δεν γνωρίζω εγώ και πολλά μέλη του ΔΣ ποιος υπέγραψε τη σύμβαση με την εν λόγω διοργανώτρια εταιρία και με ποιους όρους για την ημερίδα του MDRT Day 2020).

Όμως:

  • Ουδέποτε έλαβα καμία ενημέρωση από την  “GRAND RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ” και ως εκ τούτου αναγκάστηκα να ακολουθήσω την δικαστική οδό για την πλήρη διαλεύκανση των άνω ενεργειών.
  • Το πάγιο αίτημα εμού και μελών του ΔΣ  που είναι η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης, όπου θα συζητηθούν τεκμηριωμένα όλα τα θέματα που μας απασχολούν, παραμερίζεται, υποβιβάζεται (εκκρεμεί από τον Ιανουάριο 2020) και προωθείται από μέλη του Δ.Σ. η συζήτηση για  Ανακατανομή Αξιωμάτων του ΔΣ παρά την σχετική απαγόρευση από το Καταστατικό του Συνδέσμου μας.

Ο Σύνδεσμός μας δεν είναι οι καρέκλες μας.

Οι διαμεσολαβητές απομακρύνονται από τον φορέα τους.

Στην ουσία δεν λειτουργούμε…

«Ο κόμπος έφθασε στο χτένι»

Είμαι αποφασισμένη να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων που με ψήφισαν και με την βοήθεια μελών του ΔΣ αλλά και της δικαιοσύνης να διαλευκανθεί κάθε σημείο και οι διαμεσολαβητές να αποφασίσουν πως θέλουν να είναι το αύριο του Συνδέσμου τους, αφού γνωρίσουν το σήμερα.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας η παρούσα επιστολή θα αποσταλεί στον κλαδικό τύπο προς ενημέρωση των μελών μας“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*