Ποιος είναι ο νέος Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΟΑΔ, Δ. Μουντάκης

Ο κ. Δημήτρης Μουντάκης Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας στο Δ.Σ της Π.Ο.Α.Δ. και εκλεγμένος εκπρόσωπος του Σωματείου ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ  Σ.Α.Δ.Χ. ανέλαβε από 15.5.2020 Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας.

Ποιος είναι ο Δ. Μουντάκης

Ο Δημήτρης Μουντάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1978. Το 1996 μετακόμισε στην Μεγ. Βρετανία όπου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά (BA Hons). Το 1999 μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα που ξεκίνησε να εργάζεται στα κεντρικά γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας σε διάφορα τμήματα ενώ παράλληλα παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA στα Ευρωπαϊκά Χρηματοοικονομικά.

Είναι πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Πράκτορας καθώς και πιστοποιημένος Μεσίτης Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων από την ΤτΕ.

Το 2007 επέστρεψε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Χανιά αναλαμβάνοντας την διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του Οδυσσέας το 1977 και λειτουργεί αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα.

Το 2012 μαζί με μια μικρή αρχικά ομάδα συναδέλφων , συμμετείχε στην ίδρυση του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων. Στις εκλογές που ακολούθησαν μετά την ίδρυση, εκλέχτηκε Γεν. Γραμματέας, θέση στην όποια έχει επανεκλέγει για τρίτη συνεχόμενη θητεία ενώ κατά τις τελευταίες εκλογές εκλέχτηκε και εκπρόσωπος του ΣΑΔΧ στην ΠΟΑΔ.

Τον Δεκέμβριο του 2017, έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές του Επιμελητήριου Χανίων με τον συνδυασμό Ενωμένοι Επιχειρηματίες (συνδυασμός που κέρδισε τις εκλογές) και εκλέχτηκε στο ΔΣ του φορέα. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. εκλέχτηκε στην Διοικητική Επιτροπή και ανέλαβε την θέση του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Υποστήριξη Επιχειρήσεων και παράλληλη αρμοδιότητα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Τον Δεκέμβριο του 2019, έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΟΑΔ όπου και εκλέχτηκε. Κατά την πρώτη συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα, εκλέχτηκε ομόφωνα στην θέση του Β’ Γεν. Γραμματέα. Πρόσφατα σε συνεδρίαση του ΔΣ και μετά από τιμητική πρόταση του προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου και ομόφωνης αποδοχής του Δ.Σ. ανέλαβε την αρμοδιότητα του Υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΟΑΔ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*