Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ευρεία τηλεδιάσκεψη του Ε.Ε.Α. σήμερα

Μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων, Πρόεδροι Επιμελητηρίων και επαγγελματικών κλάδων, θα συζητήσουν διαδικτυακά με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την «επόμενη μέρα» της ελληνικής οικονομίας μετά τις συνέπειες της πανδημίας.

Πρόκειται για μία ακόμα πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. με στόχο την στήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε δήλωση του τονίζει:

«Το Επιμελητήριο μας, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του κορονοϊού, στάθηκε δίπλα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες προσφέροντας συνεχή έγκυρη ενημέρωση ενώ με παρεμβάσεις του προς την Πολιτεία συνέβαλε στη βελτίωση πολλών από τα μέτρα στήριξης που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Πλέον μπαίνουμε σε μία νέα εποχή και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ύφεσης που απειλεί την επιχειρηματικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε ξεκινήσει τη διοργάνωση online συζητήσεων με αρχηγούς κομμάτων, υπουργούς και παράγοντες της αγοράς ώστε μέσω του δημόσιου διαλόγου να αναδειχθούν τα προβλήματα επιχειρήσεων και επαγγελματιών και κυρίως να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες προτάσεις προς την κυβέρνηση και τα κόμματα, προκειμένου να υπάρξει ελπίδα για την επόμενη μέρα της οικονομίας μας».

Για να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη πατήστε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*