Ασφαλιστές: Παράταση μέχρι τέλη Ιουνίου για ανανέωση αδειών και επαναπιστοποίηση

Παράταση ως τα τέλη Ιουνίου αναμένεται να δοθεί στην προθεσμία για την ανανέωση άδειας ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και την κατάθεση βεβαιώσεων 75 ωρών επαναπιστοποίησης, ένα ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα τον κλάδο. Σημειώνεται πως η σχετική προθεσμία λήγει επισήμως στις 31/3/2020.

Όπως γνωστοποιεί σε ανακοίνωση της η ΠΟΑΔ: “Μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία του Υφυπουργού κ. Γεωργίου Ζαββού με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, ενημερωθήκαμε ότι αποφασίσθηκε να δοθεί η σχετική παράταση μέχρι τέλος Ιουνίου και αναμένενεται η έκδοση της σχετικής απόφασης τις αμέσως επόμενες ημέρες για την τακτοποίηση των παραπάνω σοβαρών θεμάτων που εκκρεμούν“.

Είχε προηγηθεί, υπενθυμίζεται, το σχετικό αίτημα προς τον Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα κ. Γεώργιο Ζαββό για την χορήγηση χρονικής παράτασης για τα παραπάνω ζητήματα.

Διαβάστε: Τι ζητά με επιστολή της στον Γ. Ζαββό η ΠΟΑΔ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

“Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στις 16.3.2020 απέστειλε αίτημα προς τον Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα κ. Γεώργιο Ζαββό για την χορήγηση χρονικής παράτασης τακτοποίησης των παρακάτω υποχρεώσεων μας πέραν της προβλεπόμενης μέχρι 31.3.2020 και για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα.

• Ανανέωση Άδειας Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή
• Κατάθεση βεβαιώσεων 75 ωρών επαναπιστοποίησης.

Μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία του Υφυπουργού κ. Γεωργίου Ζαββού με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, ενημερωθήκαμε ότι αποφασίσθηκε να δοθεί η σχετική παράταση μέχρι τέλος Ιουνίου και αναμένενεται η έκδοση της σχετικής απόφασης τις αμέσως επόμενες ημέρες για την τακτοποίηση των παραπάνω σοβαρών θεμάτων που εκκρεμούν”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*