back to top
17.4 C
Athens
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

Προσφορά ζωής από την ΕΑΣΕ: Δωρίζει 5.000 μάσκες στο Υπ. Υγείας

Συνδράμοντας στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του COVID-19

Στηρίζοντας την υπεράνθρωπη προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και κυρίως των γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων στον τομέα της νοσοκομειακής περίθαλψης απέναντι στον COVID-19, η ΕΑΣΕ προχώρησε σε δωρεά 5.000 μασκών για τα νοσοκομεία της χώρας.

- Advertisement -

Ήδη οι μάσκες παρελήφθησαν χθες το μεσημέρι από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υγείας.Στη σχετική επιστολή αποδοχής της δωρεάς ο υπουργός Υγείας κ. ΒασίληςΚικίλιας ευχαριστεί την ΕΑΣΕ για την πρωτοβουλία αυτή, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί καίρια συνδρομή σε ώρες κοινωνικής ευθύνης.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ δήλωσε: «Κάναμε ό,τι είναι δυνατό ως ΕΑΣΕγια να βρούμε τις μάσκες που βρίσκονται σε έλλειψη. Απευθύνω έκκληση στα μέλη μας και σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν μέσω του ρόλου τους με κάθε διαθέσιμο τρόπο και μέσο σεαυτή τη μεγάλη μάχη που δίνουμε όλοι μας απέναντι στην απειλή του COVID-19.

- Advertisement -

Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, που με ηρωισμό και αυταπάρνηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του πολέμου».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου προς τον Υπουργό Υγείας για την ενίσχυση της Υγείας στα νησιά

«Η νησιωτικότητα δεν μπορεί να αποτελεί παράγοντα ανισότητας στην πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας»

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η εμπιστοσύνη στο επίκεντρο του 37ου Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Ως θεμέλιο για τους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία

ΕΑΣΕ στο DEF26: Η παραγωγικότητα ως καταλύτης για τη διατηρήσιμη ανάπτυξη της οικονομίας

Η συζήτηση ανέδειξε ότι η παραγωγικότητα δεν αποτελεί συνάρτηση μόνο επενδύσεων και υποδομών, αλλά και του τρόπου λειτουργίας των οργανισμών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μιχάλη Κολέτσου ως Τεχνικού Διευθυντή Όλων των Κλάδων Ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...