back to top
27.7 C
Athens
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026

Η INTERAMERICAN υποστηρίζει τους Δρομείς Υγείας στην Αθήνα

Για την INTERAMERICAN, η υγεία δεν αποτελεί απλά αντικείμενο ασφαλιστικής κάλυψης κατά προτεραιότητα, αλλά και ζήτημα που συνδέεται με τον τρόπο και την ποιότητα ζωής. Η εταιρεία, στη γραμμή της αποστολής της «να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες παροχών για τη φροντίδα της υγείας σε επίπεδο πρόληψης, εστιάζοντας και στην άθληση.

Στο πλαίσιο αυτό, η INTERAMERICAN συνεργάζεται σταθερά κατά τα τελευταία χρόνια με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), παρέχοντας υποστήριξη στους αγώνες δρόμου που το σωματείο οργανώνει.

- Advertisement -

Κατά τον πρόσφατο, 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου με τόπο εκκίνησης και τερματισμού το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό και διαδρομή 21 χιλιομέτρων προς και από Βουλιαγμένη, η εταιρεία ήταν και πάλι κοντά στους δρομείς, που ξεπέρασαν τα 1.000 άτομα.

Η INTERAMERICAN προσέφερε χορηγικά την ασφάλιση αστικής ευθύνης των οργανωτών έναντι των δρομέων που συμμετείχαν, ενώ υποστήριξε την εκδήλωση με τη διάθεση ασθενοφόρου και πληρώματος των ιδιόκτητων υποδομών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, για κάθε ενδεχόμενο. Ανάλογη ασφαλιστική και υποστηρικτική παρουσία είχε και κατά τον 37ο Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων, κατά τον περασμένο Νοέμβριο.

- Advertisement -

Ο θεσμός των δύο Αγώνων Δρόμου, που οργανώνονται από τον ΣΔΥΑ κατά παράδοση τον Φεβρουάριο και τον Νοέμβριο, δίνει εναλλακτικά στον αγώνα της μεγάλης απόστασης τη δυνατότητα συμμετοχής ενηλίκων σε σκυταλοδρομία 2Χ10,5 χιλιομέτρων, ενώ παιδικό αγώνα 2 χιλιομέτρων περιλαμβάνουν και οι δύο εκδηλώσεις (Φεβρουαρίου και Νοεμβρίου). Ειδικότερα, ο πρόσφατος αγώνας έδωσε τη δυνατότητα να αναδειχθεί η κοινή πορεία επί δεκαετίες του ΣΔΥΑ και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, με τη συντονιστική συνεργασία της εταιρείας «All About Running».

Ο 43ος Αγώνας Δρόμου, στον οποίο η χορηγός INTERAMERICAN είχε και αγωνιστική εκπροσώπηση, υποστηρίχθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος παρευρέθηκε και σήμανε την εκκίνηση, από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ για πρώτη φορά φέτος τέθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και των τεσσάρων όμορων δήμων: Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η σταθερή αρωγή της INTERAMERICAN στον ΣΔΥΑ συνδέεται με τον 3ο Στόχο από τους 17 Sustainable Development Goals του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για «καλή υγεία και ευημερία», που αφορά στη διασφάλιση υγιούς ζωής για όλους, σε κάθε ηλικία.

Η εταιρεία, άλλωστε, ευθυγραμμίζει σχετικά τις κοινωνικές πρωτοβουλίες υπευθυνότητας με τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της και με τις δυνατότητες δημιουργίας προστιθέμενης κοινωνικής αξίας, μέσω της χρήσης των ιδιόκτητων υποδομών και της τεχνογνωσίας που διαθέτει.

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, με κεντρική ιδέα τον ομαδικό αθλητισμό και το τρέξιμο ως επένδυση για καλύτερη υγεία, εκφράζει για την εταιρεία έναν ιδανικό συνεργάτη σχετικών καλών πρακτικών, υπογραμμίζοντας επιπλέον και την προσέγγιση εκ μέρους της εταιρείας του 17ο παγκόσμιου Στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης για Συνεργασίες» τονίζει ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής εταιρικών υποθέσεων και υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στους 50.000 πελάτες η Anytime στη Ρουμανία – Το ορόσημο που θέτει τον πήχη για την επόμενη ημέρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Couuntry Manager Αντώνης Τσακνάκης, «τα καλύτερα έρχονται»

Interamerican: 100 υπολογιστές αποκτούν δεύτερη ζωή λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία

Προτεραιότητα δόθηκε σε φορείς με σημαντικό κοινωνικό έργο, καθώς και σε σχολεία απομακρυσμένων και οικονομικά ασθενέστερων περιοχών

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Κέρδισε το στοίχημα των 350.000 και ανεβάζει τον πήχη στις 800.000

Η νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου του 2027

Στους 50.000 πελάτες η Anytime στη Ρουμανία – Το ορόσημο που θέτει τον πήχη για την επόμενη ημέρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Couuntry Manager Αντώνης Τσακνάκης, «τα καλύτερα έρχονται»

ERGO Hellas: Καλή σχολική χρονιά με έμφαση στα παιδιά και στις νέες εμπειρίες

Το μήνυμα τις εταιρείας προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Η Carglass® στηρίζει με δίμηνη δράση τον οργανισμό «Πρώτα το Παιδί»

Η εταιρεία θα προσφέρει 1 € για κάθε επισκευή στα καταστήματά της κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σπύρος Ιερείδης: «Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δεν θα είναι η πρόβλεψη, αλλά η ικανότητα προσαρμογής»

Συνέντευξη του CFA, Chartered MCSI Manager Asset Management της CISCO (Cyprus Investment & Securities Corp. Ltd), στον Λάμπρο Ρόδη

Εθνική Ασφαλιστική: Κέρδισε το στοίχημα των 350.000 και ανεβάζει τον πήχη στις 800.000

Η νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου του 2027

SOS της EIOPA για το Nat Cat gap: Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό των καταστροφών;

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες επιβεβαιώνει ότι το ζήτημα βρίσκεται πλέον ψηλά στην ευρωπαϊκή ατζέντα

Greek Hospitality Awards 2026: Η κορυφαία συνάντηση της ελληνικής φιλοξενίας σάς περιμένει

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία στελεχών του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπων φορέων και ΜΜΕ

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας