back to top
22.2 C
Athens
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026

Η INTERAMERICAN υποστηρίζει τους Δρομείς Υγείας στην Αθήνα

Για την INTERAMERICAN, η υγεία δεν αποτελεί απλά αντικείμενο ασφαλιστικής κάλυψης κατά προτεραιότητα, αλλά και ζήτημα που συνδέεται με τον τρόπο και την ποιότητα ζωής. Η εταιρεία, στη γραμμή της αποστολής της «να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες παροχών για τη φροντίδα της υγείας σε επίπεδο πρόληψης, εστιάζοντας και στην άθληση.

Στο πλαίσιο αυτό, η INTERAMERICAN συνεργάζεται σταθερά κατά τα τελευταία χρόνια με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), παρέχοντας υποστήριξη στους αγώνες δρόμου που το σωματείο οργανώνει.

- Advertisement -

Κατά τον πρόσφατο, 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου με τόπο εκκίνησης και τερματισμού το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό και διαδρομή 21 χιλιομέτρων προς και από Βουλιαγμένη, η εταιρεία ήταν και πάλι κοντά στους δρομείς, που ξεπέρασαν τα 1.000 άτομα.

Η INTERAMERICAN προσέφερε χορηγικά την ασφάλιση αστικής ευθύνης των οργανωτών έναντι των δρομέων που συμμετείχαν, ενώ υποστήριξε την εκδήλωση με τη διάθεση ασθενοφόρου και πληρώματος των ιδιόκτητων υποδομών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, για κάθε ενδεχόμενο. Ανάλογη ασφαλιστική και υποστηρικτική παρουσία είχε και κατά τον 37ο Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων, κατά τον περασμένο Νοέμβριο.

- Advertisement -

Ο θεσμός των δύο Αγώνων Δρόμου, που οργανώνονται από τον ΣΔΥΑ κατά παράδοση τον Φεβρουάριο και τον Νοέμβριο, δίνει εναλλακτικά στον αγώνα της μεγάλης απόστασης τη δυνατότητα συμμετοχής ενηλίκων σε σκυταλοδρομία 2Χ10,5 χιλιομέτρων, ενώ παιδικό αγώνα 2 χιλιομέτρων περιλαμβάνουν και οι δύο εκδηλώσεις (Φεβρουαρίου και Νοεμβρίου). Ειδικότερα, ο πρόσφατος αγώνας έδωσε τη δυνατότητα να αναδειχθεί η κοινή πορεία επί δεκαετίες του ΣΔΥΑ και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, με τη συντονιστική συνεργασία της εταιρείας «All About Running».

Ο 43ος Αγώνας Δρόμου, στον οποίο η χορηγός INTERAMERICAN είχε και αγωνιστική εκπροσώπηση, υποστηρίχθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος παρευρέθηκε και σήμανε την εκκίνηση, από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ για πρώτη φορά φέτος τέθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και των τεσσάρων όμορων δήμων: Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η σταθερή αρωγή της INTERAMERICAN στον ΣΔΥΑ συνδέεται με τον 3ο Στόχο από τους 17 Sustainable Development Goals του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για «καλή υγεία και ευημερία», που αφορά στη διασφάλιση υγιούς ζωής για όλους, σε κάθε ηλικία.

Η εταιρεία, άλλωστε, ευθυγραμμίζει σχετικά τις κοινωνικές πρωτοβουλίες υπευθυνότητας με τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της και με τις δυνατότητες δημιουργίας προστιθέμενης κοινωνικής αξίας, μέσω της χρήσης των ιδιόκτητων υποδομών και της τεχνογνωσίας που διαθέτει.

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, με κεντρική ιδέα τον ομαδικό αθλητισμό και το τρέξιμο ως επένδυση για καλύτερη υγεία, εκφράζει για την εταιρεία έναν ιδανικό συνεργάτη σχετικών καλών πρακτικών, υπογραμμίζοντας επιπλέον και την προσέγγιση εκ μέρους της εταιρείας του 17ο παγκόσμιου Στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης για Συνεργασίες» τονίζει ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής εταιρικών υποθέσεων και υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

Σχετικές δημοσιεύσεις

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Η νέα «μάχη» των ασφαλιστικών στα social media

Η ασφάλιση δεν περιμένει πλέον τον πελάτη να χτυπήσει την πόρτα του γραφείου

Anytime: Από το ελληνικό digital στο περιφερειακό στοίχημα – Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία και;;;

Το brand που ξεκίνησε να αλλάζει πώς αγοράζεται η ασφάλιση στην Ελλάδα δοκιμάζει αν μπορεί να κάνει το ίδιο σε μια ολόκληρη περιφερειακή αγορά

Στους 50.000 πελάτες η Anytime στη Ρουμανία – Το ορόσημο που θέτει τον πήχη για την επόμενη ημέρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Couuntry Manager Αντώνης Τσακνάκης, «τα καλύτερα έρχονται»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΜΙΝΕΤΤΑ επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων που πέτυχαν στις Πανελλαδικές

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με επίκεντρο τους ανθρώπους της υλοποίησε η ασφαλιστική

Με χρηματοδότηση της Πειραιώς ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα στη Δ. Αττική

Ως Ανάδοχος Αποκατάστασης η τράπεζα έδρασε άμεσα και προχωρά ήδη σε υλοποίηση των έργων, λίγες εβδομάδες μετά την πυρκαγιά στην περιοχή

Sofos Insurance Agency AE: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκατ. ευρώ

Σημαντική αύξηση 20,2% παρουσίασε παραγωγικά το 8μηνο για την εταιρεία, ακριβώς έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση του εμβληματικού Sofos Insurance Summit

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική, NN, Generali, Groupama: Οι στόχοι για το 2027 και οι ανοιχτές διαφωνίες της αγοράς

Μεγάλο εμπόδιο η αρρύθμιστη αγορά της ιδιωτικής υγείας

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία