Τι συζητήθηκε στην συνάντηση της Ελλαδο-Κυπριακής Επιτροπής LIMRA

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στη Λεμεσό, τακτική συνάντηση της Ελλαδο – Κυπριακής Επιτροπής LIMRA, με φιλοξενούσα Εταιρεία την Universal Life και με συμμετοχή εκπροσώπων από όλες τις Εταιρίες μέλη στη παρουσία του κ. Μανώλη Κυριάκου, LIMRA Senior Regional Executive LIMRA & LOMA.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν διάφορα σημαντικά θέματα. Αρχικά, η Επιτροπή ενημερώθηκε από τον κ. Κυριάκου για την έναρξη λειτουργίας της Digital Learing Academy, και την εκπαιδευτική τάση που ακολουθείται στη LIMRA για μικτή (blended) εκπαίδευση, ανάμεσα στον παραδοσιακό, διαζώσης τρόπο και τον ψηφιακό.

Αναφέρθηκε επίσης και στα νέα κριτήρια των Διακρίσεων LIMRA, IQA, IQMA και IAP, τα οποία απονέμονται αποκλειστικά σε Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Μάνατζερ των εταιρειών-Μελών και εστιάζουν στους δύο πιο σημαντικούς δείκτες ανάπτυξης: την Ποιότητα και Παραγωγικότητα.

Αναφορικά με το Πανελλήνιο Συνέδριο, αποφασίστηκε προκαταρτικά ότι αυτό θα διεξαχθεί στις 2 Οκτώβριου 2020 στην Αθήνα. Αποφασίστηκαν επίσης σημαντικές αλλαγές στη δομή του Συνεδρίου, έτσι ώστε αυτό να γίνει πιο ενδιαφέρον, σύντομο και περιεκτικό και να προσθέτει αξία στον συμμετέχοντα.

Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για τις 26 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα, με φιλοξενούσα Εταιρεία την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*