Greek Hospitality Awards: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Έως και τις 23 Φεβρουαρίου έχουν τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας τη δυνατότητα να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για διάκριση στα Greek Hospitality Awards.

Πατήστε εδώ για την υποβολή αιτησης

Πατήστε εδώ για τους όρους συμμετοχής

Πατήστε εδώ για τα χορηγικά πακέτα

Πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας

Πρόκειται για τα Βραβεία Θεσμός, που επιβραβεύουν την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, στην online πλατφόρμα hospitality.ethosawards.eu.

Τα Greek Hospitality Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ). Τα Βραβεία διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS EVENTS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Ειδικός Σύμβουλος των Greek Hospitality Awards είναι ο Δημοσιογράφος κ. Χάρης Ντιγριντάκης.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα μέλη της κριτικής επιτροπής

Φέτος,  θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής 4 θεματικές ενότητες:

1. BEST GREEK CITY HOTELS

2. BEST GREEK RESORTS

3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES

4. SPECIAL AWARDS

Με τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ να είναι τα εξής:

“Top Greek Hotel 2020”

“Top Greek Resort 2020”

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα hospitality.ethosawards.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Απολογισμός 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*