Τιμητική διάκριση του Γ. Χατζηθεοδοσίου, παρουσία του ΠτΔ

Με μία λαμπρή τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και πλήθους επισήμων, πραγματοποιήθηκε στις 8/11/2019 στην Αγία Τριάδα του Αιγάλεω η επισφράγιση των τριών Σπετσιωτών Αγίων Νικολάου, Ιωάννη και Σταματίου, ως προστάτες της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την στήριξη τους στην επιχειρηματικότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της ΔΕ του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Καββαθάς.

Ειδικά για την εκδήλωση, μεταφέρθηκε  η εικόνα των τριών Αγίων από τις Σπέτσες που είναι προστάτες του εμπορίου, ενώ τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Νικαίας & Αιγάλεω κκ Αλέξιο, Δοξολογία – Θεία Λειτουργία και έγινε περιφορά της εικόνας με απόδοση τιμών από στρατιωτικό άγημα.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και του Προέδρου της και μέλους της ΔΕ του Ε.Ε.Α. κ. Ηλία Μάνδρου.

Τον Πρωθυπουργό της χώρας εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, το ΚΙΝΑΛ η βουλευτής κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελος Ντηνιακός.

Μεταξύ των παρισταμένων και ο Α΄Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης , ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Α. και Β΄Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιάννης Βαφειαδάκης και το μέλος του ΔΣ του Ε.Ε.Α. κ. Αθανάσιος Λιάγκας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*