Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου»

Η Εθνική Ασφαλιστική σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της πορείας συμμετέχει και υποστηρίζει κάθε δράση και πρωτοβουλία με θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο.

Εφέτος, ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε να φωταγωγήσει εορταστικά την Αθήνα  με τη συνδρομή και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, προκειμένου σε κάθε γειτονιά να λάμψει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Η Εθνική Ασφαλιστική, η μεγαλύτερη εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείψει από τον εορταστικό στολισμό της πόλης μας. Έτσι, λοιπόν,  ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του Δήμου να λάβει μέρος στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου». Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία έχει αναλάβει τον στολισμό και την φωταγώγηση της Λεωφόρου Συγγρού, και συγκεκριμένα το τμήμα μεταξύ Αγίου Σώστη και Κόμβου Καλλιρόης.

Η απόφαση αυτή, εκτός των άλλων, αντανακλά μέρος της φιλοσοφίας της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου η σύμπραξη και η συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μπορούν να αποτελέσουν μοχλό σημαντικών αλλαγών, με γνώμονα πάντα το ευρύτερο κοινωνικό όφελος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*