back to top
26.6 C
Athens
Τρίτη 14 Ιουλίου 2026

Truck & Cargo Insurance: 20 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας

Την πορεία δύο δεκαετιών στις ασφαλίσεις όλου του φάσματος της εφοδιαστικής αλυσίδας γιόρτασε στις 9-11 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της «7ης Διεθνούς Έκθεσης Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα 2019» η εταιρεία Truck & Cargo Insurance.

Ο Γιάννης Σαμολαδάς, Ιδρυτής της Truck & Cargo Insurance μίλησε για τους σταθμούς στην επαγγελματική του διαδρομή, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που φέρει η Εταιρεία στις εν λόγω ασφαλίσεις αλλά και τον επαγγελματισμό του στη σχέση του με τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους.

- Advertisement -

Δραστηριοποιήθηκε από το 1999 στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης και το 2006 έκανε τη μετάβασή του στο ελεύθερο δίκτυο, το 2006 καθιέρωσε το brand name της Truck & Cargo Insurance, το 2010 δημιούργησε την πρώτη κινητή μονάδα ασφάλισης στην Ευρώπη και την περίοδο της κρίσης πέτυχε αύξηση παραγωγής 200%. Όπως εξήγησε «για να φτάσει κανείς σε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό εγχείρημα πρέπει να θέτει συνέχεια στόχους και να προσπαθεί να τους πετύχει. Χρειάζεται επίσης να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις, να αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση με διαφορετική οπτική και να νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται».
Το 2019 ξεκινά το νέο εγχείρημα της Διαχείρισης Ασφαλίσιμων Κινδύνων με την IRM – Insurance Risk Management, μία νέα εξειδικευμένη εταιρεία και ανοίγει το πρώτο της γραφείο στο Παλαιό Φάληρο.

- Advertisement -

Στην «7η Διεθνή Έκθεση Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα 2019» η εταιρεία Truck & Cargo Insurance συμμετείχε σε δύο πάνελ για την ασφάλιση διαδικτυακών κινδύνων και την ασφάλιση ηλεκτρικών οχημάτων. Βασικός καλεσμένος στην εκδήλωση για την επέτειο της 20ετίας ήταν ο Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας του bestseller με τίτλο «Το δώρο», ο οποίος αναφέρθηκε σε 13 ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν τη ζωή. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Λελεδάκης μίλησε για το μέλλον και το  Insurance Risk Management.
Η συμμετοχή της Truck & Cargo Insurance στην Έκθεση είχε μεγάλη ανταπόκριση. Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο – κοντέινερ και φωτογραφήθηκαν στο photo booth της Truck & Cargo Insurance.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση και απαγόρευση στους κάτω των 17 φέρνει το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο

Γ. Κώτσηρας: Στόχος μας, να ενισχύσουμε την ασφάλεια στους δρόμους, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα παιδιά

ΤτΕ: Διαδικτυακό Εργαστήριο για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και τον ρόλο της ασφάλισης – Βίντεο

Θεσμικοί εκπρόσωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλυσαν το κενό προστασίας, ενώ παρουσίασαν καλές πρακτικές, μελέτες περιπτώσεων και σχετικά προϊόντα

Η «αόρατη» ζημιά του πολέμου: μπορεί η ασφάλιση να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας;

Με όσα εξελίσσονται στη Μέση Ανατολή, βλέπουμε ξανά πόσο βαθιά επηρεάζεται η ανθρώπινη ψυχή όταν καταρρέει η κανονικότητα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στον αέρα το νέο, «Feel Free» website της Freedom

Μια διαφορετική και αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία, σχεδιασμένη γύρω από τους ανθρώπους, τις θεμελιώδεις αξίες και τις εξειδικευμένες λύσεις της εταιρείας

Μ. Θεμιστοκλέους στο 12th MedTech Conference: Μειώθηκαν οι οφειλές των νοσοκομείων στα 532 εκατ. ευρώ

Το #mtco26 ανέδειξε με σαφήνεια ότι το ΕΣΥ βρίσκεται σε περίοδο βαθιών μετασχηματισμών

Allianz Greece: Δίπλα στους πρωταθλητές, ενισχύοντας τη σύνδεση ασφάλισης και αθλητισμού

Αυτή τη στρατηγική της δέσμευση αναδεικνύει η ασφαλιστική με αφορμή τη νέα μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του Team Allianz Γκ. Τζουμακίδου

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών ΝΔ Ελλάδος: Ξεκινά στις 17/7 η εκστρατεία DRIVE SAFE ACHAIA

Με τη συμβολή της Τροχαίας Αχαΐας και την ευγενική χορηγία της Extra Assistance, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Insurance World

Το τεύχος Μαΐου-Ιουνίου 2026 κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη του Νίκου Βαγιάννη, CEO της Export Credit Greece

Στον αέρα το νέο, «Feel Free» website της Freedom

Μια διαφορετική και αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία, σχεδιασμένη γύρω από τους ανθρώπους, τις θεμελιώδεις αξίες και τις εξειδικευμένες λύσεις της εταιρείας

Mεγάλη φιλοπεριβαλλοντική δράση από το ΕΕΑ στη Βάρκιζα το Σάββατο 18 Ιουλίου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Η φύση είναι το κοινό μας σπίτι και οφείλουμε να την προστατεύουμε. Τόσο από κινδύνους όπως οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες, όσο και από τη ρύπανση»

Ολιστική ασφάλιση επιχειρήσεων από την Ατλαντική Ένωση

Σχεδιάζεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης και περιλαμβάνει ευρύ φάσμα καλύψεων

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο