back to top
26 C
Athens
Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

Truck & Cargo Insurance: 20 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας

Την πορεία δύο δεκαετιών στις ασφαλίσεις όλου του φάσματος της εφοδιαστικής αλυσίδας γιόρτασε στις 9-11 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της «7ης Διεθνούς Έκθεσης Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα 2019» η εταιρεία Truck & Cargo Insurance.

Ο Γιάννης Σαμολαδάς, Ιδρυτής της Truck & Cargo Insurance μίλησε για τους σταθμούς στην επαγγελματική του διαδρομή, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που φέρει η Εταιρεία στις εν λόγω ασφαλίσεις αλλά και τον επαγγελματισμό του στη σχέση του με τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους.

- Advertisement -

Δραστηριοποιήθηκε από το 1999 στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης και το 2006 έκανε τη μετάβασή του στο ελεύθερο δίκτυο, το 2006 καθιέρωσε το brand name της Truck & Cargo Insurance, το 2010 δημιούργησε την πρώτη κινητή μονάδα ασφάλισης στην Ευρώπη και την περίοδο της κρίσης πέτυχε αύξηση παραγωγής 200%. Όπως εξήγησε «για να φτάσει κανείς σε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό εγχείρημα πρέπει να θέτει συνέχεια στόχους και να προσπαθεί να τους πετύχει. Χρειάζεται επίσης να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις, να αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση με διαφορετική οπτική και να νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται».
Το 2019 ξεκινά το νέο εγχείρημα της Διαχείρισης Ασφαλίσιμων Κινδύνων με την IRM – Insurance Risk Management, μία νέα εξειδικευμένη εταιρεία και ανοίγει το πρώτο της γραφείο στο Παλαιό Φάληρο.

- Advertisement -

Στην «7η Διεθνή Έκθεση Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα 2019» η εταιρεία Truck & Cargo Insurance συμμετείχε σε δύο πάνελ για την ασφάλιση διαδικτυακών κινδύνων και την ασφάλιση ηλεκτρικών οχημάτων. Βασικός καλεσμένος στην εκδήλωση για την επέτειο της 20ετίας ήταν ο Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας του bestseller με τίτλο «Το δώρο», ο οποίος αναφέρθηκε σε 13 ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν τη ζωή. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Λελεδάκης μίλησε για το μέλλον και το  Insurance Risk Management.
Η συμμετοχή της Truck & Cargo Insurance στην Έκθεση είχε μεγάλη ανταπόκριση. Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο – κοντέινερ και φωτογραφήθηκαν στο photo booth της Truck & Cargo Insurance.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η «αόρατη» ζημιά του πολέμου: μπορεί η ασφάλιση να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας;

Με όσα εξελίσσονται στη Μέση Ανατολή, βλέπουμε ξανά πόσο βαθιά επηρεάζεται η ανθρώπινη ψυχή όταν καταρρέει η κανονικότητα

Στο MIT ως Guest Lecturer ο Παναγιώτης Λελεδάκης

Με αντικείμενο την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στον χώρο των χρηματοοικονομικών, της ασφάλισης και της συμβουλευτικής

Παύλος Αχής, ΟΡΙΖΩΝ 1964 Ασφαλιστική, στο IWtalks: Γιατί να δουλέψει ένας 25χρονος στην ασφάλιση;

Ο Chief Insurance & Reinsurance Officer απαντά στο ερώτημα: «Τι θα λέγατε σε έναν 25χρονο που θα σας ρωτούσε σήμερα γιατί να δουλέψει στην ασφάλιση;»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας

«Συμμορφωνόμαστε πλήρως με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αναμένουμε τη δημοσίευση του νέου δείκτη της ΕΛΣΤΑΤ» επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία

Η Atradius στο πλευρό των εθελοντών δασοπροστασίας στις Αφίδνες

Μέσα από παρουσιάσεις και ασκήσεις, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε βασικές διαδικασίες πρόληψης, αντιμετώπισης και κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών

Ο ΣΕΣΑΕ προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο Golf Prive της Γλυφάδας – Έως τις 26 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Ilia Forum 2026: Το αναπτυξιακό συνέδριο της Ηλείας ανοίγει τις πόρτες του

Όσα θα παρακολουθήσουμε το διήμερο 5-6/6 στο Aldemar Olympian Village – Ilis Congress Center, αλλά και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας LiveOn Events+

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Affidea και Novo Nordisk ενώνουν δυνάμεις κατά της παχυσαρκίας και του διαβήτη

ΜoU για δράσεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης, καθώς και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την πρόληψη και τη φροντίδα

Το σημαντικότατο μήνυμα του μήνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Τι και ποιους αφορούν οι ενισχύσεις του «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» – Δηλώσεις Δ. Γαβαλάκη στο «IW»

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ο ασφαλιστικός πράκτορας δεν είναι μόνος

Η Χρ. Φυτέα, Πρ. Επιτροπής Ασφαλιστικών Πρακτόρων ΕΕΑ, εξηγεί γιατί η ένταξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη δράση αποτελεί σημαντική θεσμική νίκη

NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας

«Συμμορφωνόμαστε πλήρως με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αναμένουμε τη δημοσίευση του νέου δείκτη της ΕΛΣΤΑΤ» επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία