Ευρωπαϊκή Πίστη: Animated video για την προστασία κατοικίας, μέσω «SafeHome»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής,η οποία αφορά στο σχεδιασμό σειράς ενημερωτικών ενεργειών με τη μορφή animated promotional videos, δημιούργησε ένα νέο videoγια το πρόγραμμα προστασίας κατοικίας «SafeHome».

Η Εταιρία αντιλαμβανόμενη την αξία της συνεχούς ενημέρωσης για την αναγκαιότητα της ασφάλισης, επανασυστήνει το «SafeHome», ένα σύγχρονοπρόγραμμα προστασίας κατοικίας, το οποίο κάνει την ασφάλιση της περιουσίας πιο προσιτή από ποτέ.

Με το διάρκειας 2 λεπτών animated video, ενισχύεταιη ασφαλιστική συνείδηση των καταναλωτών,δίνοντας απαντήσεις σε χρήσιμους προβληματισμούς σχετικά με την εξασφάλιση και την προστασία της περιουσίας.

Ταυτόχρονα επισημαίνεται η αλήθεια, ότι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σπίτι κατανοούν πλήρως την ανάγκη της απόκτησής του καταβάλλοντας για την αγορά του ένα μεγάλο ποσό, αλλά δεν κατανοούν την ανάγκη της ασφάλισής του, ιδιαίτερα όταν αυτή κοστίζει πιο φθηνά από όσο κανείς θα μπορούσε να φανταστεί.

Το συγκεκριμένο video αποτελεί το 3οanimated promotional video και έχει ως στόχο, όπως και τα προηγούμενα, τόσο να ενημερώσειτον καταναλωτή, όσο και να συνδράμει στο έργο των 5.500 Συνεργατών της Εταιρίας,που έχει ως στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση των Ελλήνων καταναλωτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*