back to top
20.1 C
Athens
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο Spirit of Belron® Challenge 2019

Ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό και αθλητικό γεγονός της Belron®, μητρικής εταιρίας της Carglass®, με στόχο την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 περισσότεροι από 1.400 εργαζόμενοι και συνεργάτες του ομίλου από όλον τον κόσμο, συγκεντρώθηκαν στην Dorney Lake του Λονδίνου, με σκοπό την υποστήριξη του ιδρύματος, μέσω του αθλητισμού.

- Advertisement -

Η πρωτοβουλία αυτή συνδυάζει την αγάπη για τη φυσική δραστηριότητα με την κοινωνική ευθύνη. Ο στόχος για φέτος, που όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε, ήταν τα 25 εκατομμύρια ραντ – περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ – για τα 25 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος. Καθ’όλη αυτή τη διάρκεια, το ίδρυμα έχει προσφέρει βοήθεια σε 90.500 παιδιά, έχει εφοδιάσει κατάλληλα ενήλικες 18-25 ετών για το εργασιακό τους μέλλον, έχει στηρίξει 75.000 οικογένειες και έχει σερβίρει περισσότερα από 20 εκατομμύρια γεύματα.

Για την ελληνική ομάδα καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών, αφού την Carglass® Ελλάδος εκπροσώπησαν επάξια 41 δρομείς, ποδηλατιστές και κολυμβητές.

- Advertisement -

Η επιμονή για την επίτευξη του στόχου, που αφορά τόσο ατομικά τον κάθε αθλητή, όσο και συλλογικά την αποστολή ολόκληρη, επέφερε στη χώρα μας δύο μετάλλια, το χρυσό για τον Ημιμαραθώνιο, στην κατηγορία των Ανδρών και το ασημένιο για τα 5 χιλιόμετρα Τρέξιμο, στην κατηγορία των Γυναικών.

Η Carglass® υπηρετεί πιστά το θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και το αποδεικνύει έμπρακτα, με άξονα 3 βασικούς πυλώνες: τον Τρόπο Εργασίας (Ηθική και Δεοντολογία), το Περιβάλλον, και την Ανταπόδοση προς την Κοινωνία μέσω της εθελοντικής εργασίας. Βασικές αρχές που όλοι οι εργαζόμενοι ενστερνίζονται και εφαρμόζουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εγκαίνια του νέου καταστήματος της Carglass® στην Πάτρα

Η Carglass®, μέλος του ομίλου Belron®, εγκαινίασε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου το νέο κατάστημά της στην Πάτρα, στη Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών

Allianz: Εκπτώσεις έως 30% στην Carglass και επιστροφή ασφαλίστρων 7,5% μέσω του «Ασφαλιστικού Γονέα»

Προσφορές για υπηρεσίες και προϊόντα αυτοκινήτου προσφέρει έως τις 31 Οκτωβρίου η Allianz Ελλάδος στα μέλη του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας»

Η Carglass® στο 18ο Greece Race for the Cure®

Η Carglass® συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στο 18ο Greece Race for the Cure®, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή

Carglass® | Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2026

Η Carglass® συμμετέχει και φέτος στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πίστη στον Θεσμό της Αιμοδοσίας! 

Όταν πιστεύεις στον Άνθρωπο, τότε κάθε σου βήμα, κάθε σου ενέργεια είναι Ανθρωποκεντρική!

Ο Φώτης Πουλής αναλαμβάνει Διευθυντής Ανάπτυξης στον «ΠΑΝΟΡΜΟ»

Σε νέα επαγγελματική θέση στον Συνεταιρισμό Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» περνά ο Φώτης Πουλής

ERGO Ασφαλιστική: Σταθερός ασφαλιστικός συνεργάτης του Ladies Run από το 2012

Σταθερή παρουσία στο Ladies Run διατηρεί η ERGO Ασφαλιστική, η οποία στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά της

Τεχνητή νοημοσύνη, εταιρικές αξίες και ευεξία στο επίκεντρο της Εβδομάδας Αξιών της  NN Hellas

Τη σύνδεση των εταιρικών αξιών με τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη στον εργασιακό χώρο ανέδειξε η NN Hellas, μέσα από την Εβδομάδα Αξιών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Πίστη στον Θεσμό της Αιμοδοσίας! 

Όταν πιστεύεις στον Άνθρωπο, τότε κάθε σου βήμα, κάθε σου ενέργεια είναι Ανθρωποκεντρική!

CrediaBank: Ενέκρινε η Γ.Γ. Εμπορίου τη συγχώνευση με απορρόφηση της Europe Holdings

Την έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την CrediaBank προβλέπει απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

Στις 3 Νοεμβρίου η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος ανοίγει τον διάλογο για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της νέας εποχής

Με κεντρικό θέμα «Από την Αβεβαιότητα στην Ανθεκτικότητα – Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στη Νέα Εποχή»

Το ελληνικό «φιλότιμο» ως θεμέλιο της σύγχρονης ηγεσίας

Υπάρχουν λέξεις που δύσκολα μεταφράζονται, όχι επειδή δεν υπάρχουν αντίστοιχες έννοιες σε άλλες γλώσσες, αλλά επειδή συμπυκνώνουν έναν ολόκληρο

Ξένοι μέτοχοι και ελληνική ασφαλιστική αγορά: Τι καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ για το 2024

Τη διάσταση της ξένης επιχειρηματικής παρουσίας στην Ελλάδα αναδεικνύουν τα νεότερα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής