Ν. Μηταράκης: Συνεργασία με ΕΦΚΑ για την υποστελέχωση και τις ελλείψεις

Στην ατζέντα του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότη Μηταράκη τέθηκαν σήμερα ζητήματα όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, καθώς και η έλλειψη σε υλικοτεχνικές υποδομές.

Ο κ. Μηταράκης είχε συνάντηση σήμερα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) για τα ζητήματα αυτά.

Μεταξύ άλλων, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές χρονικό διάστημα, όπου ο Υφυπουργός Εργασίας, θα ενημερώσει για το σχέδιο του κεφαλαιοποιητικού, επικουρικού συστήματος ασφάλισης.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, ο κ. Μηταράκης σημείωσε:

«Με χαρά συνάντησα σήμερα την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), όπου ενημερώθηκα για τα προβλήματα, τα οποία ήδη η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει εντοπίσει και προς την επίλυση των οποίων, δουλεύει από την πρώτη μέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιστροφή 86 υπαλλήλων σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, για την ενίσχυση των τμημάτων απονομής συντάξεων. Με όλους τους φορείς επιδιώκουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και να επιτύχουμε τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*