back to top
27.9 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

H Yuboto, διοργανώνει στην Αθήνα, το 1ο Συνέδριο “Business Messaging”

Η Yuboto, ηγέτιδα εταιρεία στο Mobile Marketing, διοργανώνει για πρώτη φορά ένα Συνέδριο που εστιάζει αποκλειστικά στο Business Messaging! Το event θα πραγματοποιηθεί στο Eleon Loft Venue στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, κορυφαία στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναλύσουν τις τάσεις του SMS, τα συγκριτικά, ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία του Messaging τόσο για την Ελλάδα όσο και για όλον τον κόσμο, θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές για υψηλό engagement και θα μοιραστούν την γνώση του OTT Messaging  για περισσότερα conversions και καλύτερο customer experience. 

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί panel session, όπου οι ομιλητές θα συνοψίσουν τα συμπεράσματα και θα απαντήσουν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

- Advertisement -

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Commercial Director της Yuboto δηλώνει σχετικά: “Σε πείσμα των καιρών και της αναμφισβήτητα καλπάζουσας τεχνολογίας, το εμπορικό SMS τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις. Οι έρευνες δείχνουν πως σε σχέση με σήμερα, έως το 2023 τόσο το SMS όσο και το Messaging μέσω ΟΤΤ (Viber, WhatsApp, Messenger, Telegram κ.λπ.) θα έχει διπλασιαστεί σε όγκο. Δεδομένου ότι η Ελλάδα αποτελεί μία χώρα όπου το Business Messaging αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα επικοινωνίας των  brands με τους καταναλωτές, πήραμε την απόφαση να προσκαλέσουμε κορυφαίους διεθνείς ομιλητές οι οποίοι θα δώσουν τα “insights” που απαιτούνται για ακόμη πιο αποτελεσματικό mobile marketing. Η συμμετοχή στο συνέδριο αφορά στους επαγγελματίες της διαφήμισης και τους digital marketing professionals, εντούτοις επιλέξαμε να παρέχουμε ζωντανή μετάδοση (live streaming) ώστε να μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και να το παρακολουθήσει όποιος επαγγελματίας επιθυμεί από οποιοδήποτε χώρο. Σε ό,τι αφορά στην διοργάνωση του συνεδρίου, η οποία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, αυτή, είναι αποκλειστική ευθύνη της Yuboto και σκοπός μας είναι πέρα από την γνώση, να παρέχουμε στους συμμετέχοντες την εξαιρετική και διαφορετική εμπειρία Yuboto!”

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στους επαγγελματίες της διαφήμισης και του digital marketing και έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο ELEON Loft  Venue στην Αθήνα από τις 09:00 έως τις 16:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι διαθέσιμες θέσεις είναι 100. Ταυτόχρονα, το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά με Live Streaming μέσα από το YouTube κανάλι της Yuboto. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση https://bmc2019.yuboto.com/ 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μ. Θεμιστοκλέους στο 12th MedTech Conference: Μειώθηκαν οι οφειλές των νοσοκομείων στα 532 εκατ. ευρώ

Το #mtco26 ανέδειξε με σαφήνεια ότι το ΕΣΥ βρίσκεται σε περίοδο βαθιών μετασχηματισμών

12th MedTech Conference 2026: «Οι στρεβλώσεις παραμένουν – Ποιες μεταρρυθμίσεις έχουμε ανάγκη»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 από την ethosEVENTS, με φυσική παρουσία στο Divani Caravel και παράλληλη μετάδοση μέσω της πλατφόρμας LiveOn Events+

19th Insurance Conference: Η ασφαλιστική αγορά μπροστά σε μια νέα εποχή μετασχηματισμού

Από τις εφαρμογές της ΤΝ στην παραγωγικότητα και στη διαχείριση κινδύνου, μέχρι το bancassurance, τη διαμεσολάβηση και τη νέα κανονιστική πραγματικότητα, το συνέδριο λειτούργησε ως καθρέφτης ενός κλάδου σε φάση βαθιάς ανασύνταξης

Live vidcast στο #inco26: Μπορεί μια ελληνική ασφαλιστική ιδέα να κατακτήσει άλλες αγορές;

Σε ένα δυναμικό 15λεπτο επί σκηνής, ο δημοσιογράφος Λ. Ρόδης συνομιλεί με τον Αντ. Τσακνάκη, Country Manager της Anytime by Interamerican Romania

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Επαγγελματική Ασφάλιση: Το νέο Σχέδιο Νόμου, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προοπτικές του θεσμού

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120' Markets»

Ηρθε η ‘επιταγή’ των ασφαλισμένων ζημιών από καταστροφές, Munich Re

Οι ασφαλισμένες ζημιές από φυσικές καταστροφές ανήλθαν συνολικά στα 44 δισ. δολάρια ΗΠΑ, ποσό που αντιστοιχεί σε ασφαλιστικό κενό της τάξης του 60%

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)

Αντασφαλιστικές διαφορές στο Ντουμπάι, δικαστική Απόφαση σταθμός για (αντ)ασφαλιστές

Η διαφορά αντασφάλισης για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι οδηγεί σε απόφαση-σταθμό του DIFC

Urba360: Εντοπίστε κινδύνους πριν αυτοί εμφανιστούν

Σε μια εποχή έντονης αβεβαιότητας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείτε να προλαμβάνετε τους κινδύνους στον αγροδιατροφικό κλάδο..πριν αυτοί εμφανιστούν.