Το Tesla Insurance είναι γεγονός!

H πρωτοπόρος εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla «λάνσαρε» χθες στην Καλιφόρνια το ασφαλιστικό της προϊόν, το οποίο ονομάζεται Tesla Insurance.

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ανταγωνιστικές τιμές στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla, με την εταιρεία να δηλώνει ότι θα προσφέρει στους οδηγούς έως και 20% ή ακόμα και 30% χαμηλότερες τιμές.

Τεχνολογικό πλεονέκτημα

Η Tesla ανέφερε ότι από τη στιγμή που γνωρίζει καλύτερα από όλους τα οχήματά της, το ασφαλιστικό της προϊόν «είναι σε θέση να αξιοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση» των αυτοκινήτων της για να παρέχει ασφάλιση με χαμηλότερο κόστος.

Ο κολοσσός ανακοίνωσε παράλληλα ότι «η εν λόγω τιμολόγηση αντικατοπτρίζει τα οφέλη της ουσιαστικής ασφάλειας που παρέχει η Tesla και τα προηγμένα χαρακτηριστικά παροχής βοήθειας στους οδηγούς της τα οποία προσφέρονται καθολικά σε όλα τα νέα οχήματα».

 Σταδιακά η ευρεία κυκλοφορία

Το προϊόν, σύμφωνα με το Insurance Times, είναι προς το παρόν διαθέσιμο στους πελάτες της εταιρείας – κολοσσού μόνο στην Καλιφόρνια, αλλά είναι ευνόητο ότι το προϊόν θα κυκλοφορήσει ευρέως σταδιακά και σε άλλες περιοχές ή χώρες όπου πωλούνται οχήματα Tesla, συμπεριλαμβανομένου και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*