Ποια είναι η αναγκαιότητα της Νομικής Προστασίας;

Απαραίτητη περισσότερο από ποτέ έχει γίνει η ασφάλιση Νομικής Προστασίας σήμερα. Όλοι ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, ιδιώτες, οικογενειάρχες, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους ολοένα και περισσότερα προβλήματα για τα οποία η λύση τις περισσότερες φορές δίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η D.A.S. Hellas από την έναρξη των δραστηριοτήτων της είναι Εξειδικευμένη Ασφαλιστική Εταιρεία Νομικής Προστασίας.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών απαιτεί χρήματα, δαπάνη πολύτιμου χρόνου και αρκετές φορές εμπλοκή του ασφαλισμένου σε διαδικασίες με αβέβαιο αποτέλεσμα, όσον αφορά στην κατοχύρωση των νόμιμων δικαιωμάτων του. Συνήθως, χρειάζεται να καταφύγει σε νομικές ενέργειες (εξώδικες ή δικαστικές) προκειμένου να διεκδικήσει το δίκιο του.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η D.A.S. Hellas: ασφαλιστικά προγράμματα νομικής προστασίας τα οποία διασφαλίζουν την «πρόσβαση στη δικαιοσύνη» την ώρα που υπάρχει ανάγκη. Σήμερα που η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σοβαρές συνέπειες στην οικονομική μας κατάσταση, η ανάγκη για αποτελεσματική πρόσβαση στο δίκαιο έχει καταστεί παραπάνω από επιτακτική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*