Ευρωπαϊκή Πίστη: Διπλώματα στους επιτυχόντες του προγράμματος της Limra

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων των επιτυχόντων Συντονιστών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, που συμμετείχαν στοεκπαιδευτικό πρόγραμμα «CharteredInsuranceAgencyΜanager», που διοργανώνει ηLimraInternational.

Η Limra αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχει δράση σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται ο κορυφαίος θεσμός παγκοσμίως, σε θέματα έρευνας και συμβουλευτικής στον ασφαλιστικό κλάδο,καθώς και στην εκπαίδευση στελεχών πωλήσεων για ασφαλιστικές επιχειρήσεις.

Οι επιλεγμένοι Συντονιστές της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, παρακολούθησαν την κορωνίδα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του οργανισμού, το «CharteredInsuranceAgencyManager». Ένα πρόγραμμα με μακροσκελή δομή, απαιτητικό και με 3ετή διάρκεια, το οποίο αποτελεί έναν από τους πλέον διακεκριμένουςτίτλους που μπορεί να λάβει ένας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, με διεθνή αναγνώριση.

Η απονομή των διπλωμάτων έγινε από τους κυρίους Γκοτζαγεώργη Γεώργιο (Διευθυντή Marketing& Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, Σκορδή Μάριο (Προϊστάμενο Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων) και Κυριάκου Μανώλη (SeniorRegionalExecutive LIMRA & LOMA, Senior LIMRA Consultant&Instructor), με παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Limra κου AndyKhoo, του Διευθύνοντα Συμβούλου της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη κου Χρήστου Γεωργακόπουλου, των Διευθυντών Πωλήσεων της Εταιρίας, καθώς και ανωτέρων στελεχών των ΕσωτερικώνΥπηρεσιών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ακόμα μια παροχή της Εταιρίας προς τους συνεργάτες της, στο πλαίσιο της σημαντικής επένδυσης της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, στη δια βίου μάθηση και στην εκπαίδευση των ανθρώπων της, προκειμένου να υλοποιείται ο κεντρικός στόχος της Εταιρίας, που είναι η παροχή εξειδικευμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*