Περισσότεροι από 900 διαμεσολαβητές στα φετινά webinar

Με το webinar «Κανονισμός GDPR (EE 2016/697) – Πρακτικά βήματα για ασφαλιστικά γραφεία» και εισηγήτρια την Μυρτώ Χαμπάκη ολοκληρώθηκε εχθές το απόγευμα η εαρινή σεζόν των διαδικτυακών σεμιναρίων του insurancewebinars.gr και της Insurance Innovation. Περισσότεροι από 80 επαγγελματίες του κλάδου συμμετείχαν ενεργά και έθεσαν τα ερωτήματά τους για σημαντικά θέματα που αφορούσαν την προσαρμογή στον GDPR.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτόν το κύκλο των επιμορφωτικών webinars διεξήχθησαν οχτώ σεμινάρια με εισηγητές, αξιόλογους επαγγελματίες του κλάδου και της ευρύτερης αγοράς. Τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 900 επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και νέοι που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση καθιστώντας τον τον πιο επιτυχημένο κύκλο όλων των τελευταίων ετών.

Εξαιρετικά σημαντική  υπήρξε η υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης, των εταιρειών δηλαδή που με την οικονομική τους υποστήριξη δίδουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες διαμεσολαβητές να παρακολουθούν εντελώς δωρεάν τα διαδικτυακά σεμινάρια του insurancewebinars.gr.

Οι εταιρείες που υποστηρίζουν εδώ και δύο χρόνια τον θεσμό των webinars είναι η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, η KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, η AEGEAN INSURANCE, η EUROCOVER INSURANCE LTD, η EXPERTO CREDE και η GLASSDRIVE.

Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των webinars μίλησε και ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού webinar αναφέροντας πως «είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην Insurance Innovation να βλέπουμε μία τόσο μεγάλη συμμετοχή σε έναν θεσμό που ξεκίνησε το 2013, όταν ακόμη η έννοια webinar ήταν εντελώς άγνωστη στη χώρα μας. Φέτος το ρεκόρ δεν είχε να κάνει μόνο με την τεράστια συμμετοχή επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και με την μεγάλη υποστήριξη των χορηγών επιμόρφωσης.».

«Αυτό μας παρακινεί να εργαζόμαστε ήδη για τον προγραμματισμό των νέων webinars που θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβρη και θα εντάξουν μία νέα θεματολογία και νέους εισηγητές, ακόμη και από διαφορετικούς κλάδους, προκειμένου να μας μεταδώσουν τη γνώση τους από ποικίλες οπτικές γωνίες.».

Τα webinars του insurancewebinars.gr ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη με μία εντελώς ανανεωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας και με πολλές νέες δυνατότητες, όπως επικοινωνία των συμμετεχόντων με ήχο και εικόνα, απευθείας προβολή στο youtube κ.λ.π.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*