Εισήγηση Γ. Χατζηθεοδοσίου:  Έχει σημασία να βάλουμε γερούς θεσμούς για το μέλλον (video)

Σε ατμόσφαιρα σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Τον λόγο μεταξύ άλλων έλαβε ο πρόεδρος του ΕΕΑ και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μίλησε για τα πεπραγμένα των τελευταίων ετών αλλά και τα σχέδια για το μέλλον.

«Όλοι μας είμαστε αναλώσιμοι. Αυτό που έχει σημασία είναι να βάλουμε γερούς θεσμούς για τον κλάδο που να έχουν αντοχή και τώρα και στο μέλλον… Τι πιο όμορφο να συνδέσουμε 3 τεράστιους χώρους, τον επιμελητηριακό, τα σωματεία και όλο τον κόσμο που μας ακολουθεί», είπε στην εισήγησή του ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Συνεχίζοντας  διευκρίνισε  πως μέχρι πρότινος, «δουλεύαμε μονομερώς. Τι αλλάζει; Θα έχουμε το όργανο, θα υπάρχει συνεργασία με τα σωματεία και εμείς θα ακολουθούμε αυτά που αποφασίζουν οι διαμεσολαβητές αλλά σε εθνικό επίπεδο».

Στην εισήγησή του ο κ. Χατζηθεοδοσίου απαρίθμησε τα «επίπεδα που μας νοιάζουν» τα οποία είναι:

-Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων του κλάδου

-«Να μεγαλώσουμε την πίτα» όπως είπε χαρακτηριστικά . Για το ζήτημα αυτό, ο ίδιος, όπως είπε, έλαβε πρωτοβουλία και έθεσε στην Ένωση, που αφορά σε εκδηλώσεις στην Ελλάδα με τη συμμετοχή επιχειρηματιών, καταναλωτών. «Να πάμε στον κόσμο να πούμα για τη σημασία της ασφάλισης» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε όλη την εισήγηση του κ. Χατζηθεοδοσίου:

Διαβάστε επίσης:

Η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη άνοιξε την πόρτα στην ανάπτυξη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*