Ανακοινώθηκε επίσημα: H Goldman Sachs εξαγόρασε τη βρετανική μεσιτική Aston Lark

To τμήμα εμπορικών τραπεζών  της Goldman Sachs εξαγόρασε τη βρετανική μεσιτική Aston Lark, όπως έγινε γνωστό, με τις διαδικασίες συναλλαγής να αναμένεται να ολοκληρωθούν έπειτα από τη σχετική έγκριση της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA) και της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας, καθώς και ομάδας νομοθετών της αντιμονοπωλιακής πολιτικής.

Η Aston Lark ανακοίνωσε ότι μετά την εξαγορά δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στην ομάδα ανώτερων στελεχών της ενώ θα συνεχίσει να εξυπηρετεί πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της.

Ο Peter Blanc, Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Lark, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε υπογράψει συμβόλαια με τη Goldman Sachs. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία, θα διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία μας στο άμεσο μέλλον, ώστε να είμαστε σε θέση συνεχίσουμε να αποκτούμε brokers και συμβούλους εργασιακών παροχών για να δημιουργήσουμε την πιο αξιόπιστη Broker Insurance του Ηνωμένου Βασιλείου».

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την επιχείρηση που έχουμε δημιουργήσει και όλη η ομάδα management είναι ενθουσιασμένη για το τι έπεται. Οι φιλοδοξίες μας μπορούν τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια να υλοποιηθούν και θα μιλήσω με brokers που θέλουν να μοιραστούν αυτό το ταξίδι» πρόσθεσε.

Ο κ. Blanc ευχαρίστησε παράλληλα τη πρώην ιδιοκτήτρια Bowmark Capital «που τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένας μεγάλος υποστηρικτής – επενδυτής».

Πηγή: reinsurancene.ws

Διαβάστε επίσης:

H Golman Sachs «φλερτάρει» για χρυσό deal με βρετανικό ασφαλιστικό brand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*