Eurolife: Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα, περηφάνια για το πρόγραμμα ΕΚΕ

Ανταπόκριση: Βάιος Κρόκος

Ικανοποιημένη δηλώνει η διοίκηση της Eurolife ΕRB από τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018, εν μέσω έντονων προκλήσεων, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, παρουσίασε τις επιδόσεις της εταιρείας, ενώ ανακοίνωσε την εκκίνηση προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο την προσφορά και την ανταπόδοση στην κοινωνία.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, η εταιρεία παρουσίασε κέρδη προ φόρων, ύψους 198,3 εκατ. ευρώ και λειτουργικά κέρδη 21,3 εκατ. ευρώ.

Σε πολύ υψηλά επίπεδα ανήλθε η παραγωγή ασφαλίστρων και συγκεκριμένα στα 436 εκατ. ευρώ. Επίσης δόθηκαν αποζημιώσεις 194 εκατ. ευρώ, ενώ υπήρξε αύξηση του APE κατά 8%.

Ο Όμιλος κατέχει 11% ως μερίδιο αγοράς. 

Στα επίπεδα του 3% κινήθηκαν οι Γενικές Ασφάλειες, στο 20% οι Ασφάλειες ζωής. Όσον αφορά στο πρόγραμμα ΕΚΕ, ο κ. Σαρρηγεωργίου ανέφερε ότι ονομάζεται “Συν-πράττουμε” και θα εκπονηθεί σε συνεργασία με 4 εταιρείες, με σκοπό να υποστηρίξουν τον άνθρωπο και την κοινωνία, τόσο στα αστικά κέντρα, αλλά πολύ περισσότερο στην Περιφέρεια.

Οι τέσσερις συνεργάτες της Eurolife είναι οι: HopeGenesis, Ephelon, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τέλος η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Διαβάστε αναλυτικά: Aλ. Σαρρηγεωργίου: Προχωράμε πέρα από την προστασία των όσων έχουν αξία για τους πελάτες μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*