Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει ο ασφαλιστικός κλάδος!

Σε συνεχή ανάπτυξη ο ασφαλιστικός κλάδος, προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης σε νέους και νέες

«Χρυσός Χορηγός» με τη συμμετοχή της αναδείχθηκε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για θέματα επιχειρηματικότητας και επαγγελματικού προσανατολισμού των νέων, το δυναμικό «παρών» έδωσε και ο ασφαλιστικός κλάδος.

H παρουσία της ασφαλιστικής αγοράς κορυφώθηκε με τη διοργάνωση συζήτησης πάνελ, με τίτλο «Ασφαλιστικός κλάδος και Νέοι: Ένας διαφορετικός διάλογος για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στον κλάδο». Στη συζήτηση συμμετείχαν, από την πλευρά του ασφαλιστικού κλάδου, τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΕΕ κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas, ο κ. Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican και ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικής. Την εκδήλωση άνοιξε με εισαγωγική ομιλία η κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μένεγος. Περισσότεροι από 130 συμμετέχοντες, παρακολούθησαν τους τρείς Διευθύνοντες Συμβούλους να συζητούν με τρεις νέους εργαζόμενους, να καταρρίπτουν τους μύθους που υπάρχουν γύρω από την ασφαλιστική αγορά ως εργοδότη και να αναδεικνύουν τις μοναδικές ευκαιρίες που παρέχει ο κλάδος σε όσους ξεκινούν τώρα τον επαγγελματικό τους βίο.

To επόμενο ραντεβού του ασφαλιστικού κλάδου με νέους και νέες, εργαζόμενους η εν δυνάμει εργαζόμενους, δίνεται στις 28 Μαΐου 2019, στο Βusiness Day που θα διοργανωθεί στα γραφεία της ΕΑΕΕ, Ξενοφώντος 10, στο κέντρο της Αθήνας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*