Ο κ. Λάσκος και η κα. Νταλιάνη στο 29ο Thessaloniki Insurance Conference

Το 29ο Thessaloniki Insurance Conference με θέμα: «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή» ολοκλήρωσε τις εργασίες του την Τετάρτη 06 Μαρτίου στο Porto Palace Hotel Thessaloniki. Το συνέδριο αποτέλεσε ευκαιρία συνάντησης για παραπάνω από 250 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και στελέχη εταιρειών, που με μεγάλη προσήλωση παρακολούθησαν τις σύντομες και περιεκτικές ομιλίες των περισσότερων από δέκα ομιλητών και ενημερώθηκαν για όλες τις σημαντικές προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο σε μία εποχή ολότελα ψηφιακή. Στη διάρκεια των 5 ωρών διεξαγωγής του συνεδρίου μέσα από τις τρεις βασικές θεματικές ενότητες έγινε αντιληπτό το γεγονός πως η τεχνολογία ήρθε να αναζωογονήσει και να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο των ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Το συνέδριο διεξήχθη υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.), της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.) και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.).

Ο Κωνσταντίνος Λάσκος, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Θ. και υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων χαιρέτησε τις εργασίες του συνεδρίου επισημαίνοντας τη σημασία διεξαγωγής τέτοιας ποιότητας ασφαλιστικών συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα. «Κάθε επαγγελματίας της ασφαλιστικής αγοράς που σέβεται το επάγγελμά του οφείλει να περάσει σήμερα από το συνέδριο της Insurance Innovation”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Έπειτα ο κ. Λάσκος υπογράμμισε τη συμβολή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην επίλυση των προβλημάτων του ασφαλιστικού χώρου, ενώ ανέφερε περιληπτικά τις επιμορφωτικές  και διεκδικητικές δράσεις του Επιμελητηρίου προς όφελος των επαγγελματιών. Κάλεσε τέλος, το ακροατήριο σε ενεργή συμμετοχή στις λειτουργίες του Επιμελητηρίου και εξήρε τον ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στη σύγχρονη τοπική κοινωνία.

Η Αγγελική Νταλιάνη, Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Α. συνεχάρει με τη σειρά της την άρτια οργάνωση του 29ου Thessaloniki Insurance Conference και σημείωσε την ανάγκη των ανθρώπων της διαμεσολάβησης για ενημέρωση και επιμόρφωση. «Σήμερα στόχος του Συνεδρίου είναι να μας μεταφέρει στη νέα εποχή στα νέα δεδομένα, στις προκλήσεις και στις ευκαιρίες της επόμενης μέρας. Δεν είναι μόνο οι ρυθμίσεις του GDPR και της IDD που διαμορφώνουν την επόμενη μέρα αλλά ιδιαίτερα η ανάγκη για την προσαρμογή μας στη νέα ψηφιακή κουλτούρα. Γιατί, όλα σήμερα είναι data.» σχολίασε η κα. Νταλιάνη στο σύντομο χαιρετισμό της.

Πηγή: Insuranceforum.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*