Γ. Βοτσαρίδης: Υπεύθυνη επιχειρηματικότητα με προγραμματισμένη στρατηγική

Με στόχο να παρουσιαστούν οι βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας (ΕΚΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ  οργάνωσε Ημερίδα με θέμα: «Υπεύθυνο Επιχειρείν στην Πράξη»  στο Αμφιθέατρο της INTERLIFE Ασφαλιστικής στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή Μελών του Ινστιτούτου και Στελεχών Επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTERLIFE Ασφαλιστικής, Γιάννης Βοτσαρίδης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “προσφέρω … αλλιώς”, που εφαρμόζει η  INTERLIFE σημειώνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

“Η Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητά της INTERLIFE με προσφορά προς την κοινωνία δεν υλοποιείται αποσπασματικά, αλλά, σύμφωνα με προγραμματισμένη στρατηγική, σε συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη όπως Νοσοκομεία, φορείς της Τοπικής Κοινότητας και Δημόσιες Αρχές. Οι χορηγίες σε συνδυασμό με τις εθελοντικές δράσεις των εργαζομένων, συμβάλλουν στην υλοποίηση πολιτιστικών, περιβαλλοντικών, αθλητικών και κοινωνικών γεγονότων.

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, για την ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων και συσσιτίων αφού η προσφορά της INTERLIFE, έφθασε φέτος τους 22 τόνους τροφίμων που παραδόθηκαν για την ανακούφιση όσων πλήττονται. Στο πλαίσιο των δράσεων για το περιβάλλον η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι σταθερός χορηγός της περιβαλλοντικής Οργάνωσης για την Άγρια Ζωή και τη Φύση “Καλλιστώ”.

“Σε επίπεδο Εταιρικής Διοίκησης, σε όλες τις εγκαταστάσεις μας κάνουμε χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας για μείωση στο ελάχιστο της κατανάλωσης χαρτιού, υλοποιούμε πρόγραμμα οργανωμένης ανακύκλωσης, χρησιμοποιούμε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, ελέγχουμε την κατανάλωση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, εγκαταστήσαμε κάδους συλλογής για ανακύκλωση μπαταριών και, σε καθημερινή βάση, συγκεντρώνουμε σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης υλικά όπως χαρτί, γυαλί και αλουμίνιο”.

Διαβάστε επίσης: Ημερίδα «Υπεύθυνο Επιχειρείν στην πράξη» με τη συμμετοχή της INTERLIFE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*