Εκδήλωση της Mega Brokers για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και την IDD

Είναι γεγονός και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της ασφάλισης έχουν αντιληφθεί ότι η IDD φέρνει ριζικές μεταβολές στην ασφαλιστική πραγματικότητα όπως τη γνωρίζαμε. Ως εκ τούτου είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να έχουν πληθώρα ερωτημάτων για την ορθή εφαρμογή των νέων διατάξεων στην επαγγελματική τους πρακτική.

Για τον λόγο αυτό η ανταπόκριση και προσέλευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Βορείου Ελλάδος στην ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσε η MEGA BROKERS στη Θεσσαλονίκη, ξεπέρασε τον προσδοκώμενο αριθμό ενδιαφερομένων.

Η έντονη επιθυμία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για εξειδικευμένη πληροφόρηση, επεξήγηση και διευκρίνιση των διατάξεων του νέου νόμου που ενσωμάτωσε την IDD στην ελληνική νομοθεσία, εκδηλώθηκε αναμφίβολα στην εν λόγω εκδήλωση της MEGA BROKERS. Όχι μόνο παρέστησαν πλήθος επαγγελματιών αλλά μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων, ακολούθησε καταιγισμός διευκρινιστικών ερωτήσεων. Αυτό και μόνο καταδεικνύει ότι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με προσήλωση τις επεξηγήσεις των έγκριτων εισηγητών της εκδήλωσης και μάλιστα ένιωσαν εμπιστοσύνη ώστε να προβούν σε ειδικότερα ερωτήματα.

Η MEGA BROKERS, πιστή στις αρχές και το όραμα της, συμμερίζεται πάντα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συνεργατών της και παραμένει ο «δικός τους σύμμαχος». Στα πλαίσια αυτά η Mega διοργάνωσε μία άρτια εκδήλωση με την υποστήριξη της

Groupama Ασφαλιστικής, μία εκδήλωση ανοιχτή, απευθυνόμενη σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Μοναδικό κίνητρο ήταν η ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης εν γένει περιοχής σε ό,τι αφορά την σωστή εφαρμογή της IDD στην πράξη, η επεξήγηση των νέων διατάξεων και η επίλυση όσων ερωτημάτων απασχολούν τους επαγγελματίες. Κίνητρο βέβαια ήταν και οι δεσμοί  της εταιρείας με τους συνεργάτες της, η κοινή πορεία της και η επιθυμία να νιώθουν ασφαλείς ακόμα και ενόψει νέων συνθηκών και αλλαγών.

“Ως MEGA BROKERS έχουμε δεσμευθεί ότι θα στηρίζουμε και θα υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας σε κάθε θέμα και άμεσα θα πραγματοποιήσουμε νέες εκδηλώσεις για την IDD αλλά και για άλλα θέματα που τους απασχολούν. Η έγκυρη και άρτια ενημέρωση των συνεργατών μας αποτελεί, από την αρχή της πορεία μας, προτεραιότητα μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα πλαίσια της ως άνω εκδήλωσης, η MEGA BROKERS μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους συνεργάτες της τη χαρά να κόψει μαζί τους την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους.

Η MEGA BROKERS θα συνεχίσει να επιδιώκει έμπρακτα την υποστήριξη των συνεργατών, την εξέλιξη τους, την άρτια ενημέρωση τους ώστε όλοι μαζί να αναπτυσσόμαστε και να βελτιώνουμε την ασφαλιστική αγορά”, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*