Ετήσια συνάντηση συνεργατών Lifeplan 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή  11 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Crown Plaza , η ετήσια συνάντηση των συνεργατών  της Life Plan και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα παραγωγικά αποτελέσματα και οι ποιοτικοί δείκτες του 2018 ,τα οποία ανέδειξαν την υψηλή παραγωγικότητα και διατηρησιμότητα των συνεργατών της Life Plan σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Σημαντική ενότητα της ημερίδας αποτέλεσε η παρουσίαση από τον επικεφαλής της Life Plan κo Δημήτρη Γαβαλάκη, του νέου νομικού πλαισίου IDD (νόμος 4583/2018).  Ο κ. Γαβαλάκης τόνισε, πως  παρά τις γραφειοκρατικές απαιτήσεις,  η εφαρμογή του θα βελτιώσει την ανάπτυξη εργασιών του κλάδου και θα αποτελέσει μια ακόμα ευκαιρία για να αναδειχθεί η αξιοπιστία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν επίσης  τα τυποποιημένα έντυπα ενημέρωσης και οι διαδικασίες που θα διευκολύνουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Life Plan, να εφαρμόσουν σωστά το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Ακολούθησαν δυο εκπαιδευτικές ενότητες τόσο από τον κο Δημήτρη Γαβαλάκη  όσο και από τον κο  Γεώργιο Πετρίδη, Συντονιστές  Ασφαλιστικών Συμβούλων,  με επίκεντρο την αξία της ανθρωποκεντρικότητας, την αυτοβελτίωση αλλά και την διαχείριση του χρόνου.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , της οποίας το φλουρί κέρδισε η κα Κουκουλιακου Φωτεινή, Συντονίστρια Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της LifePlan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*